ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...25 Δεκεμβρίου

1945 Ο Noel Redding των The Jimi Hendrix Experience γεννήθηκε στο Folkestone της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος της μπάντας από το 1966 ως το 1969.


1954 Ο Robin Campbell, κιθαρίστας των UB40, γεννήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μαζί τους έχοντας περισσότερα από 50 τραγούδια στα Βρετανικά charts και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μεγάλες επιτυχίες τους "Red Red Wine", "Can't Help Falling in Love", "I Got You Babe".


1954 Η Annie Lennox, τραγουδίστρια των Eurythmics, γεννήθηκε στο Aberdeen της Σκοτίας. Άρχισε την καριέρα της με το Pop συγκρότημα The Tourists. Το 1980, μαζί με τον David A. Stewart, δημιουργούν τους Eurhythmics. Γνωστά τραγούδια τους τα "Sweet Dreams (Are Made of This)", "Here Comes the Rain Again", κ.α.


1995 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Dean Martin (Dino Paul Crocetti 1917-1995) απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών μετά από πολλά προβλήματα υγείας. Αποκαλείται και "King of Cool". Ήταν μέλος του περίφημου γκρουπ Rat Pack παρέα με τους Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Peter Lawford και Joey Bishop. Τραγούδησε επιτυχίες όπως: "Memories Are Made of This", "That's Amore", "Mambo Italiano", "Sway", "Volare", "Ain't That a Kick in the Head?", κ.α. Η τελευταία μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Everybody Loves Somebody Sometime" το 1964.


2006 Ο James Brown (James Joseph Brown, Jr. 1933-2006) απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών στο νοσοκομείο Emory Crawford Long στην Ατλάντα όπου είχε εισαχθεί την προηγούμενη ημέρα για ιατρική αξιολόγηση της κατάστασής του. Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σαν αποτέλεσμα επιπλοκών πνευμονίας. Στο πλευρό του ήταν ο μάνατζερ του Frank Copsidas και ο φίλος του Paul Sargent. Σύμφωνα με τον Sargent, ο Brown είπε "Θα φύγω απόψε...", πήρε τρεις μεγάλες ήσυχες ανάσες και έπειτα έκλεισε τα μάτια... Αποκαλείτε αλλιώς και "The Godfather of Soul". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του "Papa's Got a Brand New Bag", "I Got You (I Feel Good)", "It's a Man's Man's Man's World", "Living in America" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου