ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...

1918 Ο "πατέρας" της New Orleans R&B σκηνής Professor Longhair (Henry Roeland Byrd 1918-1980) γεννήθηκε στο Bogalusa του Λος Άντζελες.


1941 Ο Maurice White, "ηγέτης" των Earth, Wind & Fire, γεννήθηκε στο Memphis. Στην πολύχρονη καριέρα του είχε προταθεί για 21 βραβεία Grammy κερδίζοντας τα επτά. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame και στο Vocal Group Hall of Fame σαν μέλος των Earth, Wind & Fire. Δημοφιλή τους τραγούδια: "Shining Star", "Getaway", "Fantasy", "Boogie Wonderland", κ.α.


1967 Οι The Animals δίνουν την τελευταία τους παράσταση στο Marquee Club. Ένα χρόνο μετά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Ιαπωνία, το συγκρότημα διαλύεται. Ο Eric Burdon συνεχίζει σόλο καριέρα με διάφορες ονομασίες όπως Eric Burdon & The Animals, Eric Burdon Band, κ.α.


1973 Ο Ronnie Wood ενσωματώνεται στους The Rolling Stones. Η πρώτη του δημιουργία, παρέα με τον Mick Jagger, είναι το τραγούδι "It's Only Rock 'n Roll (But I Like It)".

2005 Ο Πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad απαγορεύει την αναμετάδοση δυτικής μουσικής από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς του Iran...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου