ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Τραγουδάμε για την ελπίδα και τη ζωή" με την Αναστασία Μουτσάτσου

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 στις 9μ.μ. ο Πολιτιστικός, Επιμορφωτικός Σύλλογος Σιδηρούντας σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία «Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη» οργανώνουν συναυλία με τίτλο «Τραγουδάμε για την ελπίδα και τη ζωή» στο ανοιχτό θέατρο Βίγλα Παχύ, στο Τηγάνι της Σιδηρούντας, ένα χώρο ειδυλλιακό και ιδιαίτερο, με τη γνωστή ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου και τους συνεργάτες της.

Το 25% των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου "ΕλπιΖΩ".

Η Αναστασία Μουτσάτσου είναι μία απ’ τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της με πάρα πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες αλλά και στο θέατρο και οι παραστάσεις της χαρακτηρίζονται πάντοτε από την υψηλή ποιότητα και τον σεβασμό στον ακροατή. Για το λόγο αυτό θεωρήθηκε ως η πλέον κατάλληλη ερμηνεύτρια για το σκοπό της συναυλίας. Με δεκατρία χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και τραγούδια όπως το «Το λιμάνι», «Όλα τα δύσκολα», «Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω», «Πίνω πίνω», «Μυστικά σημάδια» και πολλά άλλα, με επτά προσωπικούς δίσκους και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων, η Αναστασία Μουτσάτσου ανήκει στη γενιά των τραγουδιστών που σφράγισαν την Ελληνική μουσική σκηνή από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα.

Οι διοργανωτές προκειμένου να διευκολύνουν την προσέλευση του κοινού θα δρομολογήσουν ένα πούλμαν, ευγενική χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου ΚΑΝΑRIS TOURS, που θα μεταφέρει θεατές από το Δημαρχείο Χίου στο χώρο της εκδήλωσης με επιστροφή. (Ώρα αναχώρησης 7:30μμ ακριβώς- κρατήσεις απαραίτητες)

Κάτω από τον έναστρο ουρανό και με φόντο τη φωτισμένη βίγλα είμαστε όλοι καλεσμένοι να απολαύσουμε μια ξεχωριστή βραδιά και να τραγουδήσουμε για την ελπίδα και τη ζωή. Η συμμετοχή του καθενός από εμάς θα μας κάνει αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια, θα είναι μια προσφορά ελπίδας κι ένας λίθος στο δικαίωμα όλων για αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής.


Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει σχεδιάστηκε με πολλή όρεξη και περιλαμβάνει όχι μόνο προσωπικές επιτυχίες της Αναστασίας Μουτσάτσου, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών (όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Σπανού, Μίμη Πλέσσα, Βασίλη Τσιτσάνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σταμάτη Κραουνάκη, Νίκου Ζιώγαλα, Παντελή Θαλασσινού, Νότη Μαυρουδή, Νίκου Πορτοκάλογλου κ.ά), παλιά αγαπημένα λαικά και παραδοσιακά δεμένα γοητευτικά, με σκοπό να παρασύρουν το κοινό. Θα τη συνοδεύουν οι μουσικοί: Δημήτρης Λιόλιος στο μπουζούκι, Ανδρέας Βουδούρης, στο πιάνο και Θωμάς Καραμαζάκης, στην κιθάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου