ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

3 CDs + 1 DVD που θα παίξουν τον Φλεβάρη

Sade Soldier of Love (φωτο)
Σιγή ιχθύος τηρείται γύρω από το άλμπουμ της εξωτικής pop-soul ντίβας μία δεκαετία μετά το τελευταίο πέρασμά της από το στούντιο. Το ομώνυμο πρώτο σινγκλάκι, πάντως, αποδεικνύει ότι... she's still got the blues - and the touch (8/2).
Massive Attack Heligoland
Πέντε και στο χέρι για το Νο 1 trip hop ντούο του Μπρίστολ, το οποίο επιστρέφει με multi culti guests στο δυναμικό του: Damon Albarn, μέλη των Portishead, Mazzy Star, ΤV On The Radio κ.ά. Η επτάχρονη αναμονή μάλλον άξιζε τον κόπο (8/2).
Peter Gabriel Scratch My Back
O 'Αγγλος rock μάστορας παίζει με μουσικές Lou Reed, Radiohead, Arcade Fire κ.ά., μεταμορφωμένες για φωνή και ορχήστρα. Μόνο του αίτημα ότι θα παραδώσουν και αυτοί νέες βερσιόν των δικών του τραγουδιών. Αναμένου­με το επόμενο χτύπημα (15/2).
Blur No Distance Left To Run
H μπάντα-φαινόμενο της Βrit pop φέρνει στο φως highs & lows στο ντοκιμαντέρ των Will Lovelace και D. Southern - ενώ στη συνέχεια ξαναζεί μεγάλες στιγμές σ' ένα μαζικό live reunion του Hyde Park. Καταγράφει ο G. Testi (15/2).

ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Χαρωνίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου