ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

MOMi live @ Rock of the Bay

MOMi … ROCKS @ Rock of the Bay

Στις 11 Φεβρουαρίου οι μαθητές του ΜΟΜι εμφανίζονται στο Rock of the Bay στον Πειραιά. Τα μουσικά σχήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα από τους σεμιναριακούς κύκλους.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να διασκεδάσουμε μαζί ακούγοντας τους νέους μουσικούς του ΜΟΜι.

Στο ΜΟΜi κάνεις αυτό που αγαπάς..μαθαίνεις παιζοντας.
Ο σπουδαστής της σύγχρονης μουσικής έχει συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες δεν καλύπτονται με απλή θεωρητική και πρακτική μόρφωση. Η ολοκληρωμένη γνώση έρχεται με την πείρα που αποκτά ο σπουδαστης συμμετέχοντας σε μουσικά σύνολα με στόχο συναυλίες καλλιτεχνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα.

Το ΜΟΜΙ ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες γύρω από τη σύγχρονη μουσική. Η φιλοσοφία και η αποστολή του ΜΟΜΙ είναι να επιμορφώσει και να πληροφορήσει σωστά τους αρχάριους ή προχωρημένους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες προκείμενου να πετύχουν στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης μουσικής.


Συνεργαζόμενο με σπουδαίους μουσικούς και καθηγητές το ΜΟΜΙ έρχεται να δώσει σεμινάρια, διαλέξεις, συναυλίες, να μεταδώσει την εμπειρία καλλιτεχνών του σύγχρονου μουσικού χώρου και να δημιουργήσει μουσικά σύνολα. Με προγράμματα βασισμένα στην έγκυρη μελέτη και την πείρα που χρειάζεται να αποκτήσει ο σύγχρονος μουσικός, το ΜΟΜΙ δημιουργεί Μουσικά Σύνολα και τμήματα σπουδαστών Φωνητικής, Blues-Jazz-Rock Κιθάρας, Ηλεκτρικού και Ακουστικού Μπάσου, Τζαζ Σαξοφώνου, Μοντέρνου Πιάνου, Ντραμς , Κρουστών, Αυτοσχεδιασμού και Συγχρονων Θεωρητικών.

Το ΜΟΜΙ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το καλλιτεχνικό παρόν, τις Ακαδημαϊκές καθώς και τις μουσικές εξελίξεις προκειμένου να παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση στους σπουδαστες.

Καλλιτεχνικοί Διευθυντές
Κώστας Μπαλταζάνης - Μάρκος Παπασηφάκις

KΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΖΑΝΗΣ - ΚΙΘΑΡΑ
ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΙΣ - ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΙΘΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΣ - ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ALEX FOSTER - ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ - ΜΠΑΣΟ
ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ - ΜΠΑΣΟ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - ΠΙΑΝΟ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΡΑΜΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ - ΝΤΡΑΜΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ - ΝΤΡΑΜΣ
ΜΑΙΡΗ ΔΑΛΑΚΟΥ - ΦΩΝΗ
MAΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΚΙΘΑΡΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΟΥΣΚΟΥ - ΠΙΑΝΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ - ΠΙΑΝΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΑΝΗΣ - ΣΑΞΟΦΩΝΟ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το ΜΟΜι
Τηλ: 210 4515008
Ακτή Μουτσοπούλου 38, Πασαλιμάνι & Δαμάρεως 78, Παγκράτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου