ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

METALZONE OPEN JAM PARTY

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

@ SIN CITY
(Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα)

METALZONE OPEN JAM PARTY!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Το Live αρχίζει τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ BC RICH WARLOCK ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΩΡΑ

Η συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται με τα ποτά που θα πίνετε. Με κάθε ποτό θα παίρνετε και ένα κουπόνι από το BAR που θα αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Όσο περισσότερα ποτά τόσο περισσότερα κουπόνια, άρα και συμμετοχές στην κλήρωση των δώρων αλλά και του μεγάλου δώρου, της μοναδικής BCRICH WARLOCK.

Μια all star band επί σκηνής με μέλη από αξιόλογα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής (Reflection,Fragile Vastness, X-Piral, Ragenheart κ.α. ) θα jamάρει επί σκηνής με μέλη των Marauder, Dream Weaver, Verdict Denied, HEATHENDOM, X-Piral, CRIMSON FIRE W.E.B., Damned Creed, Ανώριμοι, Mortal Torment, Daylight Misery, Earth Of Distrust, Remember Lizzy, Celestial Ode, Hybrid, Big Balz (ACDC tribute band) και πολλοί άλλοι που προστίθενται καθώς περνούν οι μέρες σε κλασσικες heavy metal επιτυχίες!!! Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα το Trooper ανεβαίνει επί σκηνής να το αποδείξει! Τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά και οι ενισχυτές καλωδιωμένοι!

Το jamάρισμα θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα και ανάμεσα στα set την μουσική θα επιλέγει ο ιδρυτής του Metalzone Κώστας Purevil Κυριακάκης!
Εσείς θα το χάσετε;
http://www.metalzone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου