ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

'Victoria' Rock Club


Η 'Victoria' (ή 'Vicky' για τους μυημένους), ήταν ένα υπόγειο Rock Club στο Περιβολάκι της Νίκαιας. Έκλεισε το 1988, μετά από βόμβα που είχε τοποθετήσει ο ΕΛΑ. Πολλοί φάγαμε τα νιάτα μας σ' αυτή την υπόγα, μαθαίνοντας και αγαπώντας την Rock και την Metal μουσική. Δεν είχαμε άλλωστε και πολλές επιλογές τότε, αρχές του '80... Όσοι εναπομείναντες, αιθεροβάμονες, προσέλθετε...

10 σχόλια:

  1. VICTORIA ROCK CLUB ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΑΙΖΕ FUNΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΓΩ 1978 ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ROCK ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟ Στον Μπιζί. ΛΑΚΗ-ΑΡΚΟΥΔΑ. ΣΤΟ -ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΟ.ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΙΝΙΟ.στο Περιβολάκι .. VICTORIA ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VICTORIA ROCK CLUB ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΑΙΖΕ FUNΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΓΩ 1978 ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ROCK ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟ Στον Μπιζί. ΛΑΚΗ-ΑΡΚΟΥΔΑ. ΣΤΟ -ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΟ.ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΙΝΙΟ.στο Περιβολάκι .. VICTORIA ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΥΡΝΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALHSPERA.!!!!!!!!!!KANHS LAUOS 34 XRONIA 3 MHNES KAI 20 MERES.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PAME MAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOIPON 44 XRONIA(SARANTA XRONIA) 7 MHNES KAI 20 MERES!!!!!!!! Y.G TI EINE AUTO MONO 153 MELH ti poulame pago sto vorio polo!!

      Διαγραφή
  5. μαρια περιβολακιΠαρ Σεπ 26, 03:20:00 μ.μ. 2014

    Αθανατη βκτωρια στις καρδιες μας,μαρια περιβολακι wasp,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια μικρη διορθωση, η victoria, ηταν στο Κορυδαλλο, απο Μιαουλη και κατω και απο Αθηνας και δεξια (οπως ανεβαινεις) πιανει Νικαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για σας Γιατι δεν το ανοιγει παλι αν οχι ο σουλις καποιος που μπορει, και ηταν και παλιος θαμωνας και θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμάμαι τον Κουραμπιέ, το λευκό σκυλί που μας ακολουθούσε στην πλατεία. Και το περιπτερά που τρελλαινόταν καθώς του ζητάγαμε μαζί με τα Καρέλια και μισό κιλό φέτα...χαχαχαχα. Ωραίες νύχτες! 1ο Λύκειο Νικαίας, τελευταία τάξη αρρένων, 1980-81, Μάνος, Γάσπαρης, Σάββας, Βαγγέλης, Νίκος, Φώτης, Ηλίας και άλλοι φίλοι....Να 'μαστε όλοι καλά...VICTORIA FOR ENER!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΙΝΔΙΑΝΟΣ Κ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ROCK CLUB ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ VIDEO ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ LED ZEPPELIN. ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΤΗΣ VICTORIAS ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ BOOM BOOM ΣΤΗ ΚΑΣΤΕΛΑ. ΜΕ ΦΕΡΑΤΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή