ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

OI VAVOURA BAND ΓΙΟΡΤΑΖΟΥN ΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ LIVE


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/01/2010 OI VAVOURA BAND ΓΙΟΡΤΑΖΟΥN ΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ LIVE ΣΤΟ ROCK BAR LAZY ,ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!
ROCK WITH US!!!!
<<<<<>>>>>>
JOHNNY VAVOURAS live @ GLAM BAR - GAZI 26-2-10

Johnny Vavouras : Μπάσο, φωνη

Βασιλης Κοττος : Κιθάρα
Χρηστος Πολυδωρος: Σαξόφωνο,φυσαρμονικα,φωνη
Νίκος Ζωγράφος : Drums

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1987, για να εμφανιστεί στον Λυκαβητό την επόμενη ακριβώς ημέρα, στη συναυλία του θρυλικού Chuck Berry. Η πρώτη αυτή εμφάνιση των Cadillacs, μπροστά σ’ ένα κοινό 6.000 ανθρώπων, γνώρισε μεγάλη αποδοχή και επιτυχία, με τα μέλη του συγκροτήματος να χαρακτηρίζονται σαν αυθεντικοί εκφραστές του Rock ΄n ΄ Roll, της Blues και των 50’ς.
΄Εχουν μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε αναρίθμητα πάρτυς, Beach bars, τηλεοπτικές εκπομπές, clubs και έχουν δώσει συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα..
Το 1990 έπαιξαν, μαζί με τον Jerry Lee Lewis, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σ’ ένα κοινό 15.000 ατόμων. Το 1997 συμετείχαν στα περίφημα Nostalgia parties, που διοργάνωσε ο Ντίνος Κωστόπουλος στην Θεσσαλονίκη, στην παραλία Αρετσούς, μπροστά σε 25.000 κοινό και το 1999 – 2000 εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη στην υπαίθρια συναυλία στην Πλ. Αριστοτέλους, μπροστά σε 100.000 κοινό.
Οι Cadillacs εμφανίζονται με άσπρα πουκάμισα, γραβάτες και τζηνς, σαν τα συγκροτήματα της δεκαετίας του ΄50, ανεβάζοντας την αδρελανίνη με χορευτικά τραγούδια και μπαλλάντες. Μπορούν επίσης να εμφανίζονται και unplugged.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου