ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ROCKAP Η ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!

Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι @ Rock Season 22/01/’09 Πάτρα
http://www.rockap.gr/?p=3818#more-3818

Όσες φορές και να τους δω live, όσες φορές κι αν ακούσω τους δίσκους τους, ένα είναι το συμπέρασμα που βγάζω… ο Γιώργος Τσίγκος & οι Μαύροι Κύκλοι ήταν, είναι και θα είναι μία από τις σημαίες της Ελληνικής Rock Σκηνής. Άλλη μία επιβεβαίωση αυτού ήταν το live της Παρασκευής 22 του Γενάρη στο Rock Season στην Πάτρα.

Η βραδιά ήταν κρύα και βροχερή, ο κόσμος σιγά σιγά μαζευόταν στο μαγαζί και οι Silence Above άρχισαν να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα με διασκευές ξένου και ελληνικού rock.

Κατά τα μεσάνυχτα ήρθε η ώρα να σκάσει η Β.Ο.Μ.Β.Α. με τον Γιώργο Τσίγκο και τους Μαύρους Κύκλους να ανεβαίνουν στην σκηνή και να δείχνουν από την αρχή τις προθέσεις τους. Κιθάρα, μπάσο, τύμπανα σε μια υπερεντατική κατάσταση και τον Γιώργο Τσίγκο να σπιντάρει μαζί τους και να μας εκσφενδονίζει τους στίχους του ωσάν αιχμηρά βέλη βγάζοντας από τα σπλάχνα του όλα αυτά που κουβαλάει τόσα χρόνια με έναν εκκωφαντικό και θεατρικό τρόπο. Φοβερή σκηνική παρουσία από όλη τη μπάντα που, παρά τα 20 χρόνια που τους βαραίνουν τις πλάτες, παίζουν λες και είναι 18χρονα καυλωμένα πιτσιρίκια για rock ‘n’ roll.

Για πάνω από δύο ώρες πέρασε από μπροστά μας σχεδόν όλη η 20χρονη ιστορία της μπάντας με τραγούδια από το σύνολο των δίσκων τους ταξιδεύοντάς μας από ‘Τετραγωνισμένα Φύλλα’ μέχρι και την ‘ΒΟΜΒΑ’ με απόλυτη συνοχή και αρμονία.

Το live τέλειωσε κατά τις 2:30, αν και θα θέλαμε ακόμα παραπάνω, αλλά μην είμαστε και άπληστοι. Όπως όλα τα live του Γιώργου Τσίγκου και των Μαύρων Κύκλων ήταν χορταστικό και απολαυστικό.

Άντε και στο επανιδείν …

Κείμενο: Αντώνης Δριβελόπουλος

ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

19/2/2010 8:30 PM at ΟN STAGE CLUB
ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 54-56 ΑΘΗΝΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ), ΑΘΗΝΑ,
Cost: 12 eur/beer
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟN STAGE CLUB ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 54-56 ΑΘΗΝΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ), ΕΙΣΟΔΟΣ 12 EUROS ME ΠΟΤΟ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 20:30. ***ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ""ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ""


27/2/2010 10:00 PM at ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ (Κοινωνικός χώρος για την Ελευθερία)
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 18-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
Cost: FREE
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ""ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ"" ***ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ*** ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 18-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 10 μ.μ. ΕΝΑΡΞΗ 10 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου