ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

10 ΧΡΟΝΙΑ REVENGE OF ROCK!
Το καλύτερο rock club της Αθήνας,
 το REVENGE OF ROCK,
την Πέμπτη 19/11/2009 γιορτάζει τα δέκα χρόνια
 λειτουργίας του κερνάει,
δίνει δώρα και ροκάρει σε μια βραδιά που θα γίνει χαμός!!!

Δώρο σε όλους επετειακό t-shirt!
Το πρώτο ποτό κερασμένο απο το REVENGE.. σφυνάκια all night long...
και φυσικά... party all night!
Πέμπτη 19/11/2009... TEN YEARS REVENGE OF ROCK! TEN YEARS FULL OF METAL!
<------->
OUTLOUD - DANGER ANGEL - CYANIDE4 Live @ Kyttaro, Dec 20, 2009

OutLoud! - Danger Angel, Cyanide4, live @ Kyttaro Club, December 20th, 2009!

Three Top Greek Bands, One Great Show!!!
Be There!
Ημερομηνία: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

Ώρα: 8:00 μ.μ. - 11:55 μ.μ.
Τοποθεσία: Kyttaro Live Club

<-------->
Τελευταία παράσταση - Ανδριάνα Μπάμπαλη στον πολυχώρο Pandou
<----->

Τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη (Τελευταία Δευτέρα) η Ανδριάνα Μπάμπαλη με νεορομαντική διάθεση παίρνει τα τραγούδια του The Rose Tattoo και τα μεταφέρει live στο ιδανικό τους σκηνικό, στον ολοκαίνουριο πολυχώρο Pandou σου Ψυρρή .

Τραγούδια και ατμόσφαιρα 60's στην καρδιά της Αθήνας του 2010 .
Ένα πρόγραμμα στηριγμένο στο τελευταίο της album "The Rose Tattoo" .
Μια σειρά σπουδαίων δημιουργών (Michel Mallory, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Γιαννίδης, Jack Brooks, Harry Warren, Νίκος Γούναρης, Antonio Carlos Jobim, Χρήστος Χαιρόπουλος, Cole Porter, Αττίκ, Τάκης Μωράκης, Sergio Endrigo, Σπύρος Περιστέρης) και ανάλογων τραγουδιών ερμηνευμένα απο την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ενορχηστρώσεις του Μίνου Μάτσα .

Και το πρόγραμμα δεν σταματάει εδώ.
Απο τον Elvis μέχρι την Τζένη Καρέζη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο, απο το Meglio Stasera μέχρι το "Ασ' το το χεράκι σου", μουσικές στιγμές απο τα 50's και τα 60's που λατρέψαμε ξαναζωντανεύουν αλλιώς, φοράνε τη ατμόσφαιρα της σημερινής Αθήνας και γίνονται επιχρωματισμένες μουσικές φωτογραφίες που θα παρουσιάζονται κάθε Δευτέρα στον νέο Πολυχώρο Pandou στου Ψυρρή .
Βουτιά στα 50's και τα 60's μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη θα κάνουν :
Άκης Κατσουπάκης - Ενορχήστρωση , πλήκτρα
Μάρκος Παπασηφάκις - Κιθάρα , φωνή
Γιάννης Οικονομίδης - Τρομπέτα , φλικόρνο , φωνή .
Στην επιμέλεια του ήχου ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος .
Τοποθεσία: Πολυχώρος Pandou

Οδός: Καραϊσκάκη 28 , Ψυρρή
Πόλη: Athens, Greece
Κρατήσεις 210 3314601 , - 2

Festival A.R.E. La finale


Sarà presente la Onlus Mewe che gestisce un orfanotrofio in Ghana in località Wawase 23 spenditi bambini hanno bisogno del tuo contributo e questo è un motivo in piu' per non mancare all'appuntamento fra Musica e solidarietà che si consumerà nel bellissimo locale de Felt,ottima birra e soprattutto bellissima musica.Ti aspettiamo ciao!!!


http://www.meweonlus.com/
<------>
Georgia Velivasaki + Aris Zarakas (RODES) + GAIA PLUS at "TSAI STI SAHARA"

SATURDAY 05 OF DECEMBER 2009 (22:30)


LIVE! Georgia Velivasaki, Aris Zarakas and GAIA-PLUS at TSAI STI SAHARA (Laodikeias 18, Ilisia - tel. 2107710611)
A live concert full of melodies and rhythm. Apart from the new songs from the latest release cd Gaia-Action St (G.Velivasaki-C.Athiridis) in the program there are also included songs from Greece and Mediterranean.
Accompanied by a group of excellent musicians (Gaia+) and Aris Zarakas (member of the band RODES) Georgia Velivasaki s concert promises an entertaining evening with quality music.
GAIA-PLUS are:
Lefteris Andriotis - cretan lyra
Elsa Papeli - tselo
Giorgos Kostopoulos - contrabass
Andreas Andrikopoulos - percussions
Έναρξη: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία: TSAI STI SAHARA (Laodikeias 18, Ilisia - tel. 2107710611)

<----->
Μουσικό Ταξίδι ... με το Μάνο Ζερβό

Συντονιστείτε στους δέκτες σας κάθε Δευτέρα στις 23:00..Αρχίζει το μουσικό ταξίδι με το Μάνο..

Aκούστε απο την ιστοσελίδα του σταθμού http://www.antidrasifm.gr/  ή
απο τους 90 fm μόνο για τη περιοχή της μεσσηνίας
<----->
Μύρωνας Στρατής + Band Live (support: Απόστολος Μόσιος & Bizzy Tone)
Ο Μύρωνας Στρατής αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο και φωτεινό νέο πρόσωπο στην ελληνική μουσική για την χρονιά που διανύουμε.


Το τραγούδι του «Πάνω Απ’ Όλα» ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του, έγινε ρεφραίν στα χείλη μικρών και μεγάλων, έγινε τραγούδι του καλοκαιριού για το 2009 αλλά και ένα από τα πιο πολύ-παιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων.

Ξεκινώντας από το 2000, αρχικά ως κιθαρίστας και αναπτύσσοντας σταδιακά την δημιουργική του φλέβα, ο Μύρωνας συνεργάστηκε στην μέχρι τώρα πορεία του με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μάνος Ξυδούς, ο Μανώλης Φάμελλος, το συγκρότημα Onirama. Το καλοκαίρι του 2009 τον βρήκε να περιοδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλάι του Γιάννη Κότσιρα και της Ραλλίας Χρηστίδου σε μια σειρά 30 συναυλιών που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία.

Αυτό τον χειμώνα ο Μύρωνας στηριζόμενος στους μόνιμους συνεργάτες του Αλέξανδρο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα, Πλάτωνα Καπρίδη στο μπάσο, Αλέξανδρο Κούρτη στα τύμπανα και την Ηλιάνα Τσαπατσάρη στο τραγούδι και τα φωνητικά ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Cinema Club της οδού Πειραιώς στην Αθήνα με παράλληλες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Μύρωνας Στρατής ταξιδεύει με την μπάντα του στο Βόλο για μία μοναδική εμφάνιση στο Vox music stage την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου. Ο νεαρός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προσωπικά του τραγούδια του αλλά και εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά rock standards διαδέχονται αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.

Στην μοναδική αυτή βραδιά συμμετέχουν ο Απόστολος Μόσιος με τους Bizzy Tone, παρουσιάζοντας πρωτότυπο υλικό, σε μία εμφάνιση έκπληξη.
Έναρξη: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία: Vox music stage
/////////////////////

Dimitris Stavridis 15 Νοεμβρίου στις 5:19 μ.μ.


Η εμπορική συναλλαγή μεταξύ των ραδιοφώνων και της ΑΕΠΙ ευθύνεται κατά μεγάλο μέρος για την σημερινή κατάντια του playlistφώνου διαβάστε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Ζητήσαν από την ΑΕΠΙ τις συμβάσεις για τους καλλιτέχνες, που λέει ότι αντιπροσωπεύει.
Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζει η ιστοσελίδα της Μέταλ μουσικής metalzone.gr, από την οποία η ΑΕΠΙ ζήτησε την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων, λόγω της λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού. Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση:
Σήμερα λάβαμε το παρακάτω κείμενο από την ΑΕΠΙ, με το οποίο μας ζητάει συμμορφωθούμε με τον νόμο 2121/1993, επειδή το metalzone.gr λειτουργεί διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό.
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι απαιτεί η ΑΕΠΙ να «συνεργαστούμε», αλλά το ότι πρέπει να παραθέσει όπως ζητάμε, έγγραφη βεβαίωση από τους καλλιτέχνες που...μας αφορούν, για την παραχώρηση στην διαχείριση των πνευματικών τους δικαιωμάτων στην Ελλάδα.
Με την ευκαιρία λόγω του ότι είμαι εργαζόμενος στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου Αττ. 94FM, καλώ την ΑΕΠΙ, να καταθέσει και τα playlist που έχει λάβει από τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος πρόσφατε κατέβαλε το ποσό των 5.000 ευρώ περίπου για το προηγούμενο έτος. Φαντάζομαι ότι τα playlist είναι αυτά που καθορίζουν για το πώς θα διαμοιραστεί το ποσό, και σε ποιους καλλιτέχνες.
Επειδή δεν έχει λάβει κάποιο playlist, από τον 94FM παρόλα αυτά πληρώθηκε αυτά που απαιτούσε, θα ήθελα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας να μας πει, που και σε ποιους καλλιτέχνες θα μοιραστεί το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου