ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ARCH ENEMY

"TYRANTS OF EVIL" TOUR - For 2 nights in Athens & Thessalonik this Novemberi!!

ARCH ENEMY


"TYRANTS OF EVIL" TOUR
Θεσσαλονίκη, 27 Νοεμβρίου - Βlock 33
Αθήνα, 28 Νοεμβρίου - Gagarin205
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!!
Μόλις δυο μήνες πριν τη live εμφάνιση τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 28 Σεπτεμβρίου, οι Σουηδοί «δάσκαλοι» της μέταλ, Arch Enemy κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, “The Root Of All Evil”.
Το νέο άλμπουμ περιέχει μια επιλογή από νέες ηχογραφήσεις, παλιότερων κομματιών, από τα πρώτα τρία άλμπουμ του συγκροτήματος, “Black Earth” (1996), “Stigmata” (1998) και “Burning Bridges” (1999), ανανεωμένα και εκτελεσμένα από την σημερινή εκρηκτική σύσταση του γκρουπ!
Με τα τρελά φωνητικά της Angela Gossow, νέα bass lines από τον Sharlee D’Angelo, την πανταχού παρούσα «κιθαρίστικη» μαγεία των αδερφών Amott, καθώς και τα ανελέητα «χτυπήματα» του Daniel Erlandsson, το “The Root Of All Evil” παρουσιάζει κλασσικά κομμάτια των Arch Enemy - αρχικά ηχογραφημένα από τον πρώην τραγουδιστή Johan Liiva. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον Daniel Erlandsson και τον Rickard Bengtsson, ενώ τα καθήκοντα mixing και mastering ανέλαβε ο Andy Sneap (Megadeth, Testament, Exodus).

Για να δείτε το trailer του νέου άλμπουμ και να πάρετε μία γεύση από αυτό που σας περιμένει: http://www.youtube.com/watch?v=l6venf6mZUM
Οι Arch Enemy αυτή την περίοδο προετοιμάζονται για την περιοδεία τους σε τρεις Ηπείρους με τελευταίο σταθμό την Ευρώπη - ξεκινώντας μάλιστα την Ευρωπαϊκή τους Περιοδεία από την Ελλάδα!
Όπως σχολίασε και η Diva Satanica των Arch Enemy, Angela Gossow:
«…Προς το παρόν προετοιμαζόμαστε για τη συναυλία μας στη Μόσχα, για το Βελγικό Mass Deathtruction φεστιβάλ, το Ιαπωνικό Loudpark, όλες τις ημερομηνίες της Ασίας, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και μετά την Ευρώπη! Ναι, ο Τύραννος θα επιστρέψει στη «Ρίζα του Κακού» του για άλλη μια φορά!...»
More Info:
http://www.archenemy.net/
http://www.myspace.com/archenemy
http://twitter.com/archenemymetal
http://www.youtube.com/archenemyofficial
http://www.didimusic.gr/
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμή Εισιτηρίου: 29e
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House - Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Online Sales: http://www.ticketpro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου