ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Οι συναυλίες της εβδομάδας

Alex Smoke,
Trail Of Tears,
 Callisto,
Diamanda Galas,
Pee Wee Ellis,
Messer Chups,
Isis,
Schoolwave.
,,,,,,,,,,,,,..............,,,,,,,,,,,,
Alex Smoke, Leon Segka, Paul Bennett, Bod J (21/11, Skull
Η Νtrop recordings σε συνεργασια με την Soma records παρουσιαζουν τo S c o o m # 3 A L E X S M O KE live. O Σκωτσεζος Alexander Menzies, με παραγωγες στις Vakant, Soma και στην δικια του νεοσυστατη ετικετα Hum+How, υπευθυνος για την εξαρση της βερλινεζικης Vakant αλλα και των κλασσικων πια σινγλς "Never Want To See You Again" & "Dont See The Point" ερχεται στην Αθηνα για να μας παρουσιασει το νεο του e.p "Blingered". Εναρξη: 23.30 Είσοδος: 8 euro.


......................
Trail Of Tears, Gothminister, Magenta (22/11, Gagarin 205)
Ξεκινούν από τη Νορβηγία για να κατακτήσουν την Ευρώπη με πρώτη στάση της μουσικής τους επέλασης την Αθήνα! Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο black metal ήχος, η gothic ατμόσφαιρα και τα σοπράνο φωνητικά των Trail of Tears, οι σκληρές κιθάρες πάνω στα industrial σφυροκοπήματα των Gothminister και οι σκοτεινές εναλλακτικές μελωδίες των Magenta συναντιούνται στην σκηνή του Gagarin 205 για ένα μοναδικό show!


................

Callisto (22 και 23/11, Rodeo Club)

Βαδίζοντας επάξια στα χνάρια των Neurosis και τιμώντας την παράδοση των Βόρειων Χωρών της Γηραιάς Ηπείρου, οι Callisto ανήκουν στην τριάδα με τα σημαντικότερα και πλέον υποσχόμενα ονόματα του Ευρωπαϊκού Post-Metal. Σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και μάλιστα με ολοκαίνουριο άλμπουμ. Τέσσερα από τα σημαντικότερα εγχώρια συγκροτήματα της ευρύτερης Post σκηνής κάνουν προσθέτουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτό το σημαντικό διήμερο.


.........................
Diamanda Galas (24/11, Θέατρο Παλλάς)


Προκλητική, αμφιλεγόμενη, θεατρική, δραματική, σκληρή, κυνική, ωμή, επιθετική, οραματίστρια, η Diamanda Galαs σοκάρει το κοινό εδώ και περίπου τριάντα χρόνια. Δανείζεται τον τίτλο της συναυλίας της από το τραγούδι του Μανώλη Αγγελόπουλου «Τα φιλιά σου είναι φωτιά», ενώ έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ειδικά για το Παλλάς με τραγούδια δικά της και ελλήνων συνθετών που θα κρατήσει για έκπληξη εκείνη τη νύχτα. Τιμές εισιτηρίων: 35, 40, 45, 50, 60, 70, 80 €


 


......................
Και από Παρασκευή στο Half Note Jazz Club:

The Pee Wee Ellis Assembly feat. Fred Ross
Pure Funk Legend! Ο «άνθρωπος που δημιούργησε τη funk» και χρόνια συνεργάτης του James Brown, έρχεται στην Αθήνα για να μας «χορέψει» στους μοναδικούς ρυθμούς του.


..................
Επίσης:


- Την Κυριακή, οι Messer Chups στο Tiki Bar. Τα βαμπίρ βουτάνε τις κιθάρες και γράφουν soundtrack για ταινίες του Tarantino. Surf rock και γοητεία αλά Cramps, με ρωσικό accent. Κατευθείαν από την Αγία Πετρούπολη. Ναι, έχει και στη Ρωσία βαμπιρέλες. Η Svetlana των Messer Chups είναι από τις πιο sexy που έχεις δει ποτέ σου. http://www.myspace.com/messerchups
- Την ίδια ώρα, οι ISIS στο Fuzz. Σίγουρα όλοι τους ξέρετε και τους θαυμάζετε. Οι ISIS από το Los Angeles της California, μετά την κυκλοφορία του υπέρτατου “Wavering Radiant” έρχονται για τρίτη φορά στην Ελλάδα! Εν ολίγοις, δημιουργήθηκαν στη Μασσαχουσέτη της Βοστώνης το 1997 όντας επιρρεασμένοι αλλά κυρίως μετεξελσοντας τον χαρακτηριστικό post-metal ήχο που πρωτοακούστηκε από μπαντες όπως οι Neurosis και Godflesh, δημιουργόντας ένα είδος heavy μουσικής που περιλαμβάνει μεγάλης διάρκειας κομμάτια και μπορεί κάποιος να τα περιγράψει ως avant-garde metal, post-metal και progressive metal άσματα.
- Στο Κύτταρο την Κυριακή, Schoolwave βραδιά. Είσοδος 10€ (5€ για μαθητές και φοιτητές)
- Την Τετάρτη, οι Death By Stereo στο AN. Aπό το 1998 οι DEATH BY STEREO ισορροπούν μεταξύ χάους και συναίσθησης με τη μοναδική hardcore, metal και punk μουσική τους. Πρόσφατα υπέγραψαν στην Serjical Strike Records, label του πασίγνωστου vocalist Serj Tankian (System of a Down) κυκλοφορώντας στις 7 Ιουλίου το 5ο studio album τους με τίτλο “Death Is My Only Friend”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου