ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Επίσημο τέλος για τους Oasis

Με την φράση “Οι Oasis δεν υφίστανται πια” γράφτηκε ο επίλογος για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής σκηνής που άφησε το στίγμα του στην μουσική στα τέλη του 20ου και τις αρχές του 21ου αιώνα.
Με αυτές τις λέξεις ο Liam Gallagher έβαλε τέλος σε κάθε εικασία και φήμη που ήθελαν την μπάντα να συνεχίζει χωρίς τον αδερφό του Noel.
O τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα Times και δήλωσε:“Λοιπόν, δεν υπάρχουν πια Oasis. Νομίζω πως όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Είναι κρίμα, αλλά αυτή έχει η ζωή. Περάσαμε καλά. Το σημαντικό με τους Oasis είναι πως εμείς διαλύσαμε το γκρουπ, δεν το έκανε κάποιος άλλος για εμάς. Το οποίο κατά κάποιο τρόπο είναι …cool! Τώρα σκέφτομαι το επόμενο μουσικό μου βήμα. Είναι το μόνο που απασχολεί το μυαλό μου."
Παρόλα αυτά ανέφερε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τα λοιπά μέλη των Οasis και υπαινίχθηκε πως και ο αδερφός του θα συνεχίζει να βγάζει άλμπουμ. “O κόσμος θα μπορεί να αγοράζει τα άλμπουμ του, θα μπορεί να αγοράζει τα δικά μου, οπότε όλοι θα είναι ευτυχισμένοι!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου