ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο David Bowie και ο Iggy Pop σε μορφή Lego

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού Rock Bank αλλά και αυτοί της αγαπημένης σειράς παιχνιδιών Lego θα χαρούν μάθουν ότι οι δυο δημοφιλείς φίρμες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το βιντεοπαιχνίδι Lego Rock Band. Στη νέα εκδοχή του παιχνιδιού περιλαμβάνεται οι David Bowie, Iggy Pop, Blur, Queen, T Rex και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.
Οι εταιρείες Warner Bros και MTV Games ελπίζουν ότι μια πιο απλή, φιλική προς τα παιδιά εκδοχή του Rock Band θα κάνει το παιχνίδι πιο προσβάσιμο για τα παιδιά ενώ θα διατηρήσει τη γοητεία του για τους ενήλικους, με μια σειρά νέων κομματιών για εκτέλεση. Και αυτή η έκδοση του παιχνιδιού, όπως και οι προηγούμενες, επιτρέπουν έως και σε τέσσερα άτομα να χρησιμοποιήσουν τα κοντρόλ- μουσικά όργανα για να παίξουν μπάσο, κιθάρα, ντράμς αλλά και για τα φωνητικά, πάνω σε μια σειρά τραγουδιών.

Επιπλέον, το παιχνίδι έχει ενσωματώσει στοιχεία Lego, επιτρέποντας στους χρήστες να τροποποιήσουν τους χαρακτήρες τους. Στο ρεπερτόριο του νέου παιχνιδιου θα περιλαμβάνονται γνωστά τραγούδια καλλιτεχνών όπως οι David Bowie, Iggy Pop, Foo Fighters, Elton John, Tom Petty, Ray Parker Jr, Jackson 5, T Rex, Blur, Queen και Bon Jovi. Στο κλιπάκι που μπορείτε να δείτε εδώ, o David Bowie σε μορφή Lego ερμηνεύει την επιτυχία του, από το 1983, «Let’s Dance».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου