ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Το περιοδικό και οι εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
παρουσιάζουν τα ποιήματα του τραγουδοποιού ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ
«ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ».
Θα μιλήσουν:ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ, δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης Διφώνου
ΚΩΣΤΗΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ,
συγγραφέαςΧΡΥΣΑ ΤΖΑΓΚΑΡΟΥΛΑΚΗ,
φιλόλογοςΠοιήματα διαβάζει η ηθοποιός ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ

Ακολουθεί μουσική παράσταση με τον τραγουδοποιό ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ
Παίζουν οι μουσικοί:
ΑΡΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, μπάσο
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, πιάνο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, κρουστά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, βιολί
Συμμετέχει η τραγουδοποιός ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗ*
Είσοδος ελεύθερη



Έναρξη:
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
IANOS
Οδός:
ΣΤΑΔΙΟΥ 24
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
////////////


Απ.Μόσιος support σε Λ.Μαχαιρίτσα,


Δ.Σταρόβα,Αλ.Κωνσταντόπουλο,Ζ.Αρβανιτίδη


Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η Ζίνα Αρβανιτίδη, τέσσερις εξαίρετοι και μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, συμπράττουν και δημιουργούν μία μουσική παράσταση-συναυλία γεμάτη από ατασθαλίες διανθισμένες με δικές τους μελωδίες, διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, απρόοπτα σκετς και εκπλήξεις…




Συναντιούνται λοιπόν στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» στο Βόλο την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009, 21:00 για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση!Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του.




Ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, του οποίου κάθε εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια φωνές και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!


Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» «κάτι μαγειρεύει» και θα «φάμε με χρυσά κουτάλια» συναυλιακές στιγμές με ροκ υπερένταση και αρκετή δόση χιούμορ…Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ένας νέος, πολυταλαντούχος και ελπιδοφόρος τραγουδοποιός- «άνθρωπος ορχήστρα» αναφωνεί επί σκηνής «Γαμώ την καταδίκη μου..» ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε. «Παίζει» δε εξίσου επιτυχημένα τόσο με το κοινό, όσο και με τα μουσικά όργανά του… (βιολί, κιθάρα, μαντολίνο, τρομπόνι, φυσαρμόνικα, κ.α.)Την «μουσική παρέα» συμπληρώνει η εντυπωσιακή Ζινα Αρβανιτίδη στο πιάνο και τα φωνητικά η οποία δίνει μια μαγική νότα σε όλο το πρόγραμμα.




Το πρόγραμμα της συναυλίας θα ανοίξει ο Απόστολος Μόσιος, ταλαντούχος Βολιώτης τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος εν όψει του πρώτου του δίσκου θα παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς του. Μαζί του η Σοφία Νάσσιου και οι Bizzy Tone.




Σε κλίμα παρέας λοιπόν, με εξαιρετική διάθεση για αυτοσχεδιασμό, υπόσχονται να γεμίσουν τη βραδιά μας με μουσικούς ήχους και να … “διαταράξουν” την μουσική μας ησυχία στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» στο Βόλο …


/////////////////////




ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ




Με μια μεγάλη συναυλία –αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό και ποιητή Μιχάλη Μπουρμπούλη, συνεχίζεται το πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας Πειραιά.Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θεάτρο του Πειραιά, με τη φιλική συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Νότης Μαυρουδής, η Μελίνα Κανά, ο Παναγιώτης Μάργαρης, η Μαριώ, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η Αναστασία Μουτσάτσου, οι οποίοι θα ανηφορήσουν στον πειραϊκό λόφο για μια μοναδική μουσική αναδρομή στο έργο του σπουδαίου αυτού τεχνίτη του λόγου.«Μην κλαις», «Μυρίζει ο κόσμος γιασεμί», «Από Σάββατο Κυριακή», «Μεταξουργείο», «Άγγιγμα Ψυχής», «Τέσσερα φιλιά», «Μια παρέα είμαστε»,


«Το παιδί από την Κρήτη», είναι μερικά μόνο από τα αμέτρητα αριστουργήματα που έχει αφήσει παρακαταθήκη στην ελληνική δισκογραφία αλλά και στην νεοελληνική συνείδηση, ο Μιχάλης Μπουρμπούλης. Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια που μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας και έχουν σφραγίσει την καριέρα πολλών καταξιωμένων σήμερα ερμηνευτών, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της συναυλίας, παρουσιάστρια του οποίου θα είναι η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Στη βραδιά που υπόσχεται στιγμές γεμάτες με τη δύναμη, την απλότητα, την αλήθεια των στίχων του Μιχάλη Μπουρμπούλη, συμμετέχει η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νικαίας, υπό τη διεύθυνση του Θανάση Μιχαλόπουλου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας ΕΜΜΕΛΟΝ.


Στην συναυλία που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ, θα παρευρίσκεται και ο ίδιος ο δημιουργός.


Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 20.30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε ότι «Κάθε αφιέρωμα στον Μιχάλη Μπουρμπούλη σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της προσφοράς του και την αξία της γραφής του.


Ωστόσο νιώσαμε την ανάγκη να πούμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο αυτό δημιουργό που ήδη προσμετρά πάνω από τρεις δεκαετίες ευδόκιμης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα τελευταία χρόνια έχουμε την μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε μαζί του, ως εμπνευστής και μοναδικός δάσκαλος του επιμορφωτικού τμήματος στιχουργικής που υλοποιούμε με τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό μας Οργανισμό. Η συναυλία –αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη, αποτελεί αναμφίβολα ξεχωριστή στιγμή στις φετινές μας εκδηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου