ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Υπάρχουν και ευτυχισμένοι πρίγκιπες...

Ένας πρίγκιπας σταθμεύει από σήμερα στην οδό Πειραιώς, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. Και μάλιστα όχι οποιοσδήποτε πρίγκιπας, αλλά ο Ευτυχισμένος Prince, τουτέστιν, ο διάσημος ροκ σταρ (όχι αυτοπροσώπως, βέβαια) που θα αποτελέσει τον ήρωα της διασκευής του γνωστού παραμυθιού του Όσκαρ Oυάιλντ «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας».
Μπερδευτήκατε; Αν ναι, τότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν επί σκηνής... όπου ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης παρουσιάζουν από σήμερα και έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (στις 9.30 μ.μ.) ένα μιούζικαλ με ήρωα τον γνωστό τραγουδιστή, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα βαρύτιμο, κιτς άγαλμα, φτιαγμένο από πολύτιμους λίθους και χρυσό, που δεσπόζει πάνω από τη μεγαλούπολη. Παγιδευμένος στο βάθρο του, ανήμπορος να κάνει βήμα, υποφέρει και μόνη του παρηγοριά είναι το χελιδόνι, που αναλαμβάνει να μοιράσει τα άχρηστα πλούτη του αγάλματος στους ανήμπορους ανθρώπους.
Το κλασικό παραμύθι του Ουάιλντ, που ερμηνεύουν οι Βικτωρία Ταγκούλη και Θανάσης Χουλιάρας, παρουσιάζεται σαν ένα μουσικο-εικαστικό θέαμα, δοσμένο όχι με ρεαλισμό, αλλά σαν μια χρωματική παλέτα που δημιουργεί εικόνες. Το λιμπρέτο είναι του Xρήστου Κανελλόπουλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Δανάης Χατζάκη, η χορογραφία της Φρόσως Κορρού, ενώ στα πλήκτρα θα βρίσκεται ο Χρίστος Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου