ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

OUR POSTER IS UP!

Pls forward and repost :)ONLY 8 DAYS

TO GO TO DUST N' BONES ATHENS GIG.

THE ULTIMATE GUNS N' ROSES TRIBUTE BAND FOR THE FIRST TIME IN ATHENS...............2

HOURS full of the spirit and music of

GNR6 MEMBERS on stage performing

2 go go girls dancing along

3 djs at the afterparty

LOTS of JACK DANIEL'S GIFTS to be given away andMORE
<------------------>
Rock Band : The Beatles!

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό, τον προσεχή Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η έκδοση του γνωστού video game Rock Band που θα είναι "αφιερωμένη" στους Beatles.
Το παιγνίδι δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν και οι ίδιοι τα κομμάτια των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, καθώς εκτός από το οπτικοακουστικό υλικό που περιέχεται στο παιγνίδι, υπάρχουν και εκδόσεις του στο οποίο περιλαμβάνονται και αντίγραφα από τα μουσικά όργανα των καλλιτεχνών. Αυτό, φυσικά, θα γίνει και στην περίπτωση της έκδοσης που αφορά στους Beatles, με αντίγραφα της κιθάρας του Paul McCartney, του μπάσου και της ντραμς του συγκροτήματος, που θα συνοδεύουν τις πιο ακριβές εκδόσεις του παιγνιδιού, που θα τιμάται στην Αμερική από 60 έως 250 δολάρια.
"Με αυτό το παιγνίδι, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει ένα "ταξίδι" από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος, το "Please Please Me", μέχρι το τελευταίο τους, το "Abbey Road". Θα υπάρχουν δείγματα από το σύνολο του καταλόγου των Beatles, από όλη την καριέρα τους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jeff Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Corps, της εταιρείας που δημιούργησαν οι Beatles τη δεκαετία του '60. Η έκδοση του video game θα είναι συμβατή με όλες τις μηχανές και τα περιφερειακά που κυκλοφορούν με άλλα αντίστοιχα παιγνίδια.
Η κυκλοφορία του παιγνιδιού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι εταιρείες που διαθέτουν τα δικαιώματα των τραγουδιών των Beatles, δηλαδή οι Apple Corps, EMI Music, Harrisongs Ltd και Sony/ATV, δίνουν την έγκρισή τους για να κυκλοφορήσει η μουσική του συγκροτήματος σε αυτή τη μορφή. Η εταιρεία Harmonix που κατασκευάζει το παιγνίδι συνεργάστηκε και με τον Giles Martin, γιο του George Martin, που ανέλαβε την μουσική παραγωγή του παιγνιδιού. Ο Martin ήταν συμπαραγωγός του "LOVE", του άλμπουμ με επιλεγμένα κομμάτια των Beatles που δημιουργήθηκε για την ομώνυμη παράσταση του Cirque Du Soleil που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια.
Εκτός από τα αρχικά προσφερόμενα τραγούδια και όργανα, οι εταιρείες που εμπλέκονται στην δημιουργία του παιγνιδιού ετοιμάζουν και επιπλέον ειδικό υλικό, το οποίο θα προσφέρεται ως bonus σε όσους προ-παραγγείλουν το video game. Το παιγνίδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως σε απλή έκδοση μόνο με το software, σε έκδοση με τα μουσικά όργανα και σε ειδική έκδοση limited edition και θα είναι συμβατό με Xbox 360, Playstation 3, Wii και άλλες παιγνιδομηχανές μουσικού περιεχομένου.
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Rock Band θα κυκλοφορήσουν ξανά και μετά από ψηφιακή επεξεργασία όλα τα άλμπουμ των Beatles. Η σειρά θα περιλαμβάνει πλούσιο επιπλέον υλικό, όπως οι στίχοι των τραγουδιών, video με πληροφορίες για το κάθε άλμπουμ, φωτογραφίες και άλλα. Εκτός από τα δώδεκα άλμπουμ και το "Magical Mystery Tour" θα κυκλοφορήσουν και δύο συλλογές "Past Masters Volume I & 2", ενώ θα κυκλοφορήσει και ειδικό box set με όλα τα άλμπουμ.
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου