ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

AC/DC - Τελευταία εισιτήρια!

Οι AC/DC, θρύλοι του Rock N Roll αφήνουν το στίγμα τους στην ιστορία της μουσικής και του live θεάματος!

Το staging του σόου είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο που έχει σχεδιαστεί για συναυλιακό γεγονός τα τελευταία χρόνια!

Την παραγωγή της σκηνής και των ειδικών εφέ της περιοδείας υπογράφει άλλωστε ο Mark Fisher, παγκοσμίως γνωστός για τις μοναδικές παραγωγές του όπως The Wall των Pink Floyd, αλλά και περιοδειών των The Rolling Stones, U2, Robbie Williams και άλλων. Μεγάλη στιγμή της πολυετούς καριέρας του η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου!H σκηνή και όλα τα τεχνικά στοιχεία και σκηνικά εφέ του Black Ice Tour θα ταξιδέψουν αυτούσια στο σόου της Αθήνας!

Ένα εντυπωσιακό, αυθεντικό, high energy Rock N Roll show!

Και τα Διεθνή Media είπαν :

"AC/DC: the last heroes of rock’n’roll" - Le Figaro "Kings of the stage" - L’Express "2009 is now about to be the AC/DC year" - Le Progrès "Amazing and ageless performers" - DNA "AC/DC are at their best" - Nice Matin "The World’s greatest Rock Band Retain their title" - Kerrang

AC/DC


28 MAIOY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.

60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.

80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House: Αθήνα -Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366

Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880

Online Sales:

///////////////////////


metal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου