ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

MONO GYMNO
LIVE
AFTER DARK
ΠΕΜΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2009
-----------------------------



////////////////////
Παρουσίαση δίσκου από τους Όνυξ
Επιστροφή στη δισκογραφία για τους "Όνυξ" έπειτα από 9 χρόνια. 20 χρόνια μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος ακολουθεί η δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά, αφού στα τέλη 1999 κυκλοφόρησε το πρώτο τους cd με τίτλο "Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία".
Οι Ονυξ την 1η Μαΐου παρουσιάζουν το νέο τους cd "Μέχρι Το Τέλος". Συμμετέχουν τα Ματωμένα Πέπλα, οι Talk Of The Town feat Linda, οι Scarlet Sky, ο Νίκος Ούτσικας (Ρίχτερ) και ο Γιάννης Φακίνος. Η παρουσίαση θα γίνει στο Loft Club, περιοχή Αιάντειο Σαλαμίνας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
http://www.rock-elliniko.gr/
Μπορείτε να κατεβάσετε το κομμάτι "Ακόμα Μια Ελπίδα" από την καινούργια τους δουλειά και να πάρετε μια γεύση :

http://rapidshare.com/files/226908636/Onyx_-_Akoma_Mia_Elpida.mp3

Βιογραφικό
Oι Όνυξ σχηματίστηκαν το 1989 στη Σαλαμίνα με το όνομα "HEAVEN" απο 3 φιλους ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΑΡΑ (ΜΠΑΣΣΟ)ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΟΥΖΟΥΚΑ (ΚΙΘΑΡΕΣ) ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΜΑ (ΦΩΝΗ) παίζοντας διασκευές ξεκινώντας με κάποιες σχολικές συναυλίες αλλά και σε κάποια μαγαζιά. το 1991 αρχίζουν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και το 1992 γράφτηκε το "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ" μία μπαλάντα που γράφτηκε για ένα φίλο του συγκροτήματος που έφυγε λίγο πριν μια συναυλία των παιδιών και που κυκλοφόρησε επίσημα 8 χρόνια αργότερα και αγαπήθηκε πάρα πολύ!
Το 1993 μέχρι και το τέλος του 1994 λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων το γκρουπ μένει στάσιμο και μετά ξαναρχίζουν με το όνομα "ΕΝΟΧΕΣ ΣΚΙΕΣ". Αρχίζουν ξανά εμφανίσεις, ηχογραφούν ένα demo με κάποια τραγούδια και το 1998 μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν το album "ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ", έχοντας αλλάξει πάλι το όνομα τους σε "+ΕΝΟΧΟΙ" (για λίγο μόνο) και ύστερα στο "ΟΝΥΞ" που έχουν μέχρι και σήμερα.
Εμφανίζονται live στην τηλεόραση στο Jammin ET3 και ("κοντρα στο ρευμα" ΝΕW CHANNEL).Τέλη 1999 κυκλοφορεί με την υποστήριξη του ΑΤΛΑΝΤΙSFM το "ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ". Το 2009 κυκλοφορεί απ την ΑΤΛΑΝΤΙS RECORDS το cd ¨ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ", μία δουλειά που έμεινε αρκετό καιρό κλεισμένη στο στούντιο λόγω αρκετών προβλημάτων. Περιέχει 10 κομμάτια και την επανεκτέλεση του "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ" με φυσικα όργανα, βιολί-βιόλες-τσέλο και συμμετοχή του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΡΟΚΙΔΗ στη κιθάρα στο ΕΣΥ & ΕΓΩ.Οι ΟΝΥΞ σήμερα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους μέχρι το τελος!!!!

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:

Σούμας Μιχάλης - Φωνητικά, Πιάνο / Πλήκτρα

Βουζούκας Νεκτάριος - Κιθάρα, Φωνητικά

Κοντάκος Ηλίας - Κιθάρα

Κατσάρας Βασίλης - Μπάσο

Μπούτσης Παναγιώτης - Τύμπανα

////////////////////////



Panos Mouzourakis and his Band on the road Μετά από 6 μήνες γεμάτους επιτυχία και δόξα στην Αθήνα, ο Πάνος Μουζουράκης επιτέλους σε διεθνή καριέρα... Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης και οι εκλεκτοί μουσικοί του έρχονται στην Ξάνθη και στο Chilli bar για ένα μουσικό-χορευτικό υπερθέαμα διαφορετικό από τα άλλα. . .
Chilli bar
Xasirtzoglou 7
Xanthi
67100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου