ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

AC/DC:Επιστροφή χρημάτων για όσους δεν θέλουν να δουν live με τον AXL!

Η Βρετανική εταιρία εισιτηρίων See Tickets προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου και επιστροφής χρημάτων για όσους είχαν κλείσει θέση για τη συναυλία των AC/DC στις 4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Αυτό το show είναι ένα από τα 12 Ευρωπαϊκά που θα δώσουν οι AC/DC με τον Axl Rose σαν τραγουδιστή τους, μετά την απόσυρση του Brian Johnson.

Η See Tickets έστειλε e-mail νωρίτερα σήμερα σε όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια για το event. Το μήνυμα έλεγε: “Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από το εισιτήριο σου. Επιστροφές θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου”
Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν και σε άλλες συναυλίες τους στην Ευρώπη γίνει αυτό, η περιοδεία τους ξεκινάει με πρώτο τους event στην Λισσαβόνα στη Πορτογαλία στις 7 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου στο Άαρχους στη Δανία. Μετά, οAxl Rose θα συνεχίσει το tour με τους GUNS N' ROSES. Επίσης οι 10 ακυρωμένες συναυλίες στις ΗΠΑ θα επαναπρογραμματιστούν μέσα στην χρονιά, με τον Axl σαν frontman.

Σύμφωνα με μια πηγή του Billboard ο Axl αρχικά συναντήθηκε με τα μέλη των AC/DC στο Μαϊάμι και την Ατλάντα το Μάρτιο. Ήταν τότε που ελήφθη η απόφαση να ενταχθεί στους AC/DC. Υπήρξαν επίσης επαφές και με άλλους τραγουδιστές, συμπεριλαμβανομένων των Sebastian Bach και Nic Cester.
Η αντίδραση των fans για τον Axl Rose ως αντικατάσταση του Brian Johnson έστω και προσωρινά υπήρξε σε μεγάλο βαθμό αρνητική. Το fanpage των AC/DC στην Ιταλία ανακοίνωσε το κλείσιμο της σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο βιογράφος τουςJesse Fink αποκάλεσε "την χειρότερη απόφαση των AC/DC που έχει παρθεί ποτέ. Οι οπαδοί είναι αρκετά αηδιασμένοι ... Όλα για τα λεφτά πλέον."


http://rockoverdose.gr/archives/155028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου