ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

IRON MAIDEN:Αλλάζουν στίχους στο “Powerslave” & παίζουν το “The Trooper” χωρίς τη Βρετανική σημαία στην Κίνα

Οι Iron Maiden έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην ιστορία τους στην Κίνα στις 24 Απριλίου. Από αρκετό διάστημα πριν φαινόταν πως ίσως υπάρξουν διάφορες αλλαγές στο show μιας και το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας ζήτησε από πολλούς μήνες πριν το setlist που θα παρουσίαζε η μπάντα, το οποίο μάλιστα εξαιτίας αυτής της ενέργειας κυκλοφόρησε στο internet λίγους μήνες πριν την έναρξη της περιοδείας Book of Souls” με διαφορετική σειρά. Το Υπουργείο Πολιτισμού απαγόρευσε στο συγκρότημα διάφορα πράγματα και ήταν τα εξής:

  • Την χρήση πυροτεχνημάτων και φωτιάς κατά τη διάρκεια του show.
  • Κατά τη διάρκεια του The Trooper” ο Bruce Dickinson δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη Βρετανική σημαία όπως κάνει από την πρώτη φορά που η μπάντα έπαιξε live το τραγούδι.
  • Ο Dickinson επίσης άλλαξε τους στίχους του ρεφρέν του Powerslave” σε “Tell me why I have to be a wicker man”, αλλάζοντας τον τίτλο του τραγουδιού κιόλας σε Wicker Man”.
  • Η μπάντα δεν επιτρεπόταν να πετάξει το οτιδήποτε προς το κοινό, όπως πένες, μπαγκέτες κ.α.
  • Ο Bruce Dickinson δεν έπρεπε να βρίσει και να προσέχει ιδιαίτερα να μην χρησιμοποιήσει τη λέξη που ξεκινά από “F”.

Απόψε (26/4) οι Iron Maiden θα δώσουν το δεύτερο show τους επί Κινέζικου εδάφους, αυτή τη φορά στη Σανγκάη. Η εξέταση όσων ξένων καλλιτεχνών προσπαθούν να παίξουν στην Κίνα από την κυβέρνηση δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο και γι αυτό σε πολλούς καλλιτέχνες δεν έχει επιτραπεί ακόμα να δώσουν συναυλίες στη χώρα.





http://rockoverdose.gr/archives/154931


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου