ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

BAT CITY - ROCK BAR LIVE & EVENT


Sponsor:




TAX FREE
Ημερομηνία:  Πεμ, 10/04/2014
Έναρξη:  22:00 

Το συγκρότημα "TAXFREE", την πέμπτη 10 Απριλίου 2014, θα παρουσιάσει ροκ μουσικό πρόγραμμα στο club ‘’ΒΑΤ CITY’’. Επιλογές από την κλασική ροκ μουσική σκηνή της δεκαετίας 60,’70,’80 αλλα και στιγμές της σύγχρονης ροκ χαρακτηρίζουν τη βραδιά με κομμάτια από ROLLINGSTONES, BEATLES, DAVIDBOWIE, SANTANA, FOREIGNER, U2, R.E.M, LENNYKRAVITZ , TOTO, GLASH, RADIOHEAD, BLUR και άλλους.

Greek Keep it True Warm up Party

Ημερομηνία: Παρ, 11/04/2014
Είσοδος: 5€
Το επίσημο Ελληνικό Warm up party του Keep it true festival είναι εδώ!!! Λίγες μέρες πριν το ταξίδι τους για την εμφάνιση στο Keep it true festival warm up show οι Finger of scorn θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο σετ που έχουν παίξει ως τώρα διασκευάζοντας τους λατρεμένους Cirith ungol.
Με το τελος του live θα ακολουθησει... πάρτι με τραγούδια από τα γκρουπ που θα εμφανιστούν στο Keep it true XVII. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για εισιτήρια του ήδη sold out Keep it true XVII όπως και για τα live των Jag panzer Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Jack stars burning starr στην Αθήνα!

DEATHVALVES
Ημερομηνία: Σαβ, 12/04/2014
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 4€
Oι DEATHVALVES το Σάββατο 12 Απρίλη θα εμφανιστούν ζωντανά για πρώτη φορά στην Αθήνα σ´ ένα από τα πιο δυνατά club της πόλης ...στο BAT CITY CLUB!!!!!
 
Ετοιμαστείτε για μία πολύ δυνατή μπάντα σε Hard Rock, Metal & Alternative ήχους που θα μας παρουσιάσουν τις επιτυχίες τους καθώς και γνωστές διασκευές με τον μοναδικά σκληρό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν .....
 
Μαζί τους οι Hardkor Project με τα decibels να ανεβαίνουν ψηλά...

Atlantis Band Festival
Ημερομηνία:Κυρ, 13/04/2014
Έναρξη: 20:00
Είσοδος: 5€

RANDOM DECISION
Ημερομηνία: Παρ, 25/04/2014
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 7€ με μπίρα

Νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι μόνο μνημόνια; Έχεις την εντύπωση ότι μετά το Πάσχα δεν υπάρχουν άλλες αφορμές για γιορτή; Νοιώθεις ότι αυτή η χώρα σε πληγώνει; Κι όμως κάνεις λάθος!!!! Η γιορτή, η χαρά και το κέφι είναι δίπλα σου!

Animus
Ημερομηνία:  Σαβ, 26/04/2014
Έναρξη:  21:30

HEAVY METAL CLINIC by KOSTAS ´´PUREVIL´´ KYRIAKAKHS
Ημερομηνία: Σαβ, 26/04/2014
Έναρξη: 00:00
Να αναστήσουμε τα μεταλικά μας ένστικτα! Μετά το Πάσχα και την Ανάσταση όπου έχουμε πέσει σε νάρκη από την χοληστερίνη και το κλαρίνο, ώρα για αφύπνιση της Metalικής μας συνείδησης! O Kostas Purevil Kyriakakis διψασμένος για metalzone μουσικές ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου και το κραδαίνει απειλητικά πάνω από τους σβέρκους των απίστων! Αγνό, καυτό, πυρακτωμένο metal καπνισμένο από τις φωτιές του πολέμου και σφυρηλατημένο between the hammer and the anvil!!!! 

HANGRY BIRDS
Ημερομηνία: Πεμ, 01/05/2014
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Eλεύθερη

"3 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ"
 
Τι συμβαίνει όταν ένας ΓΟΡΙΛΑΣ, συναντά 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ κάτω από ένα ΠΛΑΤΑΝΟ, τραγουδώντας όλα αυτά που έζησε DOWN IN MEXICO???
Tι καταλαβαίνει ένας ΣΚΥΛΟΣ, από το μοιρολόϊ ενός άντρα που επιμένει φωνάζοντας ΑΧ ΕΥΡΩΠΗ στον περαστικό διαβάτη που του απαντά ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ???
Τα ΘΥΜΟΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΤΗΝΑ προβληματίζονται και σερβίρουν ζεστές τις λύσεις αφήνοντας γνωστά τραγούδια να μιλήσουν, για όλα αυτά που μας απασχολούν, μας πικραίνουν, μας θυμώνουν αλλά τελικά κάνουν τη ζωή μας όμορφη.....
Μια μουσική κατάσταση ιδιάιτερη, ξεχωριστή και πολύ πολύ διασκεδαστική...

CUTTING LOOSE live Featuring BILLY VASS
Ημερομηνία: Παρ, 02/05/2014
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα, κρασί ή monster
"ΜΟΝΟ ΥΜΝΟΥΣ"!!!!!! HARD N´ HEAVY 80´s 70s COVER BAND

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η μοναδική βραδιά της Αθήνας αφιερωμένη στο μελωδικό Hard Rock και το A.O.R. Όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες και η μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών από τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερα!

Με την υποστήριξη των:

Κάθε Τρίτη μόνο στο Bat City 
Έναρξη: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
Ενοικίαση εξοπλισμού
Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία! 

Επικοινωνία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666 

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου