ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIVE - EVENT BAT CITY ROCK BAR


Πάρτυ εφημερίδας-web radio Eξαρχειώτης
Ημερομηνία:  Παρ, 24/01/2014
Έναρξη:  22:00 

Εξαίρεση, εξύψωση, εξύμνηση, έξαφνα, εξιστορώ… Μια ιστορία θα σας πω, λοιπόν, εφόσον ό,τι έρχεται στο μυαλό μου ξεκινά με το «ΕΞ». Ο δικός μας «Εξαρχειώτης», web-radio και πολιτιστική εφημερίδα, γεννήθηκε πριν μόλις τέσσερις μήνες κι έχει να πει, αλλά και να γράψει πολλά… Είναι ο διαχρονικός νέος που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ο οποίος αισθάνεται πάντα δυνατός, ελεύθερος, γεμάτος μεράκι και όρεξη για ζωή, που αγαπά τον πολιτισμό και κάθε τι δημιουργικό, καθώς κι αυτός που λατρεύει την αληθινή μουσική και σιγοτραγουδά, περπατώντας στα σοκάκια των Εξαρχείων: "I got rock ‘n’ roll, it satisfies my soul”… Αυτός που θέλει πολλούς και πραγματικούς φίλους δίπλα του, προκειμένου να βιώνουν μαζί ξεχωριστές στιγμές. Μία εξ’ αυτών, το πρώτο πάρτυ του «ΕΞ» στο BatCity, στις 24 Ιανουαρίου. Όσοι πιστοί προσέλθετε, φέρτε μαζί σας καλή διάθεση και την επιθυμία σας να περάσετε ΕΞαιρετικά! Η παρέα του «ΕΞ» σας περιμένει όλους. 
ΕΞαπλώστε το… Έχουμε πάρτυ εδώ, αν μας ακούς εκεί κάτω κι εσύ… Έλα!

NEWMAN Live
Ημερομηνία: Σαβ, 25/01/2014
Έναρξη: 20:00

Ο Steve Newman είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς singer/songwriters τριγύρω, ο οποίος, πέρα από τις υποχρεώσεις του με το συγκρότημά του, τους "Newman”, έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οι Tom Galley’s Phenomena, οι Overland, οι AOR και οι FrozenRain. Μετά από 10 studio albums και μια καριέρα 20 περίπου ετών, ήρθε η ώρα να επισκεφτεί για πρώτη φορά την Αθήνα και συγκεκριμένα το Bat City Club στις 25 Ιανουαρίου 2014 και να μας παρουσιάσει την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που ακούει στον τίτλο "Siren" καθώς και τραγούδια επιτυχίες όπως One Step Closer, Every moment κ.ά. απο όλη τη δισκογραφική του καριÎ �ρα. Οι NEWMAN επιστρέφουν λοιπόν, πιο δυνατοί από ποτέ!!

ΑΛΕΞ ΠΑΠ
Ημερομηνία:  Κυρ, 26/01/2014
Έναρξη:  20:00
Είσοδος:  6€ με μπίρα ή κρασί 

OΙ ΑΛΕΞ ΠΑΠ κατά κόσμο Δημήτρης Παπανικολάου και Αλέξανδρος Ρουσσος ενώνουν τις μουσικές τους επιρροές,συνθέτοντας ένα ακουστικό set με προσωπικές τους επιλογές από ελληνικά και ξένα τραγούδια της ευρύτερης ροκ σκηνής"

FLOATING WORLDS ΚΑΙ FLYINGMERCURY
Ημερομηνία:  Παρ, 07/02/2014
Έναρξη:  21:00
Είσοδος:  8€ με μπίρα/κρασί 

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο απουσίας, οι Floating Worlds επιστρέφουν δυναμικά στα συναυλιακά δρώμενα το 2014, με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και ένα live πρόγραμμα που θα κάνει αίσθηση. Η περιοδεία τους με τίτλο: "Sea Of Light Tour 2014”, για την προώθηση του νέου τους δίσκου "Below The Sea OfLight” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013, θα ξεκινήσει με πρώτο της σταθμό την Αθήνα, τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, σ’ ένα μαγαζί που τους έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, το BAT CITY (Λ.Αλεξάνδρας 11 – Αθήνα).

MATT ALFONZETTI
Ημερομηνία:  Παρ, 21/02/2014
Έναρξη:  21:30
Είσοδος:  10€ προαγορά, 13€ στην είσοδο 

Ο Μatt Alfonzetti κατα την πολυχρονη καριερα του εχει συμμετασχει σε αρκετες μπαντες και σχηματα! Η πρωτη εμφανιση στη δισκογραφια και γενικοτερα στιν Ευρωπαικη hard rock σκηνη ειναι με τους BAM BAM BOYS το 1989 με τους οποιους κυκλοφορει το ομωνυμο ντεμπουτο!

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η μοναδική βραδιά της Αθήνας αφιερωμένη στο μελωδικό Hard Rock και το A.O.R. Όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες και η μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών από τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερα!

Με την υποστήριξη των:

Κάθε Τρίτη μόνο στο Bat City 
Έναρξη: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
Ενοικίαση εξοπλισμού
Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία! 

Επικοινωνία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666 

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου