ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

BAT CITY LIVE & EVENT PROGRAM


www.batcity.gr | Contact UsSponsor:




AEOLOS
Ημερομηνία:Παρ, 10/05/2013

Είμαστε μια μπάντα που ξεκίνησε τη δεκαετία του ´80 με δυο συλλογικούς δίσκους και μέχρι σήμερα αντέχουμε στο χρόνο. Η εμπειρία του συγκροτήματος σε ζωντανές εμφανίσεις δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα κεφιού και δύναμης.

False Metal
Ημερομηνία: Σαβ, 11/05/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Το Σάββατο 11 Μαΐου το BAT CITY CLUB, ανοίγει τις πόρτες του για μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά! Στο stage για μία φορά ακόμα οι FALSE METAL που συμπληρώνουν τα 3 χρόνια εμφανίσεων, αλλά όχι μόνοι τους αυτή τη φορά αλλά με φίλους που θα παρευρεθούν πάνω στο stage!!! Η ατμόσφαιρά εορταστική, οι εκπλήξεις πολλές κατά την διάρκεια της βραδιάς και δεν πρέπει να λείψει κανείς!!! Άλλωστε όσοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν σε live των FALSE METAL στο BAT CITY, γνωρίζουν ότι δεν είναι απλά άλλο ένα live… Η είσοδος στη γιορτινή αυτή βραδιά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!!! Η έξοδος επιτρέπεται μόνο τις πρωινές ώρες και για αυτό θα επιμεληθεί ο Κώστας Κυρούσης με τις μουσικές επιλογές του στα decks.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΠΑΖΗΣ



Ημερομηνία: Πεμ, 16/05/2013
Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!

Bluwalk



Ημερομηνία: Παρ, 17/05/2013
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 5€


Οι Bluwalk επιστρέφουν στο Bat City την Παρασκευή 17 Μαΐου, για ένα δυνατό live, όπως συνηθίζουν. Σκοπός τους είναι να μας κάνουν να κουνηθούμε υπό τον ήχο τής Rock n´ Roll, να μας ταρακουνήσουν με την rock, αλλά και να μας μαγέψουν με τα blues. Μετά τη πρόσφατη μετονομασία τους από Through The Never σε Bluwalk, δείχνουν να έχουν δικαιωθεί από αυτό το νέο στυλ μουσικής που τους ταιριάζει απόλυτα! Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Ex-Girlfriend´s Perfume με funky rock ρυθμούς!

SEX & DRUGS & ROCK ´N´ ROLL - DJ SET Kissadjekian
Ημερομηνία: Παρ, 17/05/2013
Έναρξη: 00:15
Είσοδος: Ελεύθερη

COUNTRY PARTY OF THE YEAR
Ημερομηνία: Σαβ, 18/05/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: Ελεύθερη
O Ser Giorgios Serentini Πρόεδρος των ΄΄Greek Cowboys & Country Girls΄΄ σε συνεργασία με το BAT CITY CLUB (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11 Αθήνα) παρουσιάζουν το μεγαλύτερο COUNTRY PARTY της χρονιάς.
Κοντά μας οι D.KELENIS BAND η καλύτερη Country Μπάντα στην Ελλάδα ζωντανά σε ένα 3ωρο πρόγραμμα με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Αμερικάνικη Country Μουσική Σκηνή.
Σάββατο 18 Μαίου 2013 και ώρα 22:30 να είστε όλοι εκεί φορώντας καουμπόικες μπότες και καπέλα να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης!!!!!Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη!!!
Επίσης μαζί μας Guest DJ ο Nick ΄΄ The Sheriff ΄΄

SixStringNoise
Ημερομηνία: Κυρ, 19/05/2013
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Οι SixStringNoise με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album "Likewise",σας προσκαλόυν να γιορτάσετε μαζί τους και να ακούσετε live όλο το album,αλλά και πάλια και γνωστά κομμάτια!!!Μαζί τους θα είναι support act και οι Runaway Jester με μπόλικη Rock διάθεση!!!Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε!!!

CODE RED

Ημερομηνία: Πεμ, 23/05/2013

Τέσσερις εκλεκτοί «Σέφ» της εναλλακτικής ΡΟΚ σκηνής, μαγειρεύουν on stage ως CODE RED ένα «Μενού» για «γευσιγνώστες» και μη.
Θα «σερβίρουν πιάτα» με «άγριες» alternative και progressive γεύσεις…
Με νότες «πιπεράτες και πικάντικες» υπόσχονται να σας χορτάσουν με μπόλικους Korn, 30seconds to Mars, Muse, Audioslave, Foo Fighters, R.A.T.M., S.O.A.D., R.H.C.P, Prodigy, Monster Magnet και… και ακόμα περισσότερα νόστιμα Covers, προς το παρόν !!!!!

Overturn + Free Walk

Ημερομηνία: Παρ, 24/05/2013

MARIZA CRASH - ILIANA GL ARIES
Ημερομηνία: Παρ, 24/05/2013
Είσοδος: Ελεύθερη
EΝΟΨΗ ΤΟΥ FESTIVAL HI-ROCK ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/5 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝOYN H MARIZA CRASH KAI H ILIANA GL ARIES ΣΤΟ BAT CITY ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!

SURVIVOR
RICK SPRINGFIELD
FM
TOTO
WHITESNAKE
JOURNEY
EUROPE
H.E.A.T

Rage ´n Steel
Ημερομηνία: Σαβ, 25/05/2013
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 8€ με κρασί/μπίρα
Οι Rage´n´Steel μετά από καιρό, επιστρέφουν στην σκηνή του Bat City. Θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά σε μία μεγάλη, Heavy συναυλία με πολλά και δυνατά κομμάτια. Όλη η βραδιά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συναυλία θα είναι ένα μεγάλο Heavy Metal party και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια δυνατή βραδιά. Stay Steel.

ASTRIAL NOUVELLE
Ημερομηνία: Κυρ, 26/05/2013
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Οι ASTRIAL NOUVELLE επισκέπτονται ακόμα μια φορά το Bat City στις 26 Μαίου 2013για μια δυναμική ροκ βραδυά , παρουσιάζοντας τις δικές τους επιτυχίες όπως το "ROCK ACES","ΒLOW" κ.α. και φυσικά αγαπημένες ροκ διασκευές, ένα ξεχωριστό hard rock playlist.Σε κάθε τους εμφάνιση έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό , με την δυναμική τoυς παρουσία και τιςεκπληκτικές ερμηνίες τους.

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η μοναδική βραδιά της Αθήνας αφιερωμένη στο μελωδικό Hard Rock και το A.O.R. Όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες και η μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών από τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερα!

Με την υποστήριξη των:
http://rockaces.com/radio/
http://rockmelodic-radio.com/
http://www.94fm.gr/

Κάθε Τρίτη μόνο στο Bat City
Έναρξη: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr

* This newsletter is encoded in Unicode (utf8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου