ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Friday 26th April @ 7 Sins Club ''FREE ENTRANCE''


Οι RandomWalk ιδρύθηκαν το 2005 από τους Jean Baptiste, Dorian, Vortimer και Harry Mason.
Έχουν στο ενεργητικό τους δύο δίσκους, τα "Redemption" (2008) και "Absolution" (2010, του οποίου το mastering έχει επιμεληθεί ο Waldemar Sorychta) και έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως, Eluveitie, Decemberance και Karma Violens μεταξύ άλλων.
Οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από τη δυναμική τους απόδοση σε συνδυασμό με την σκοτεινή, θεατρική ατμόσφαιρα που αποφέρουν οι συνθέσεις τους.
Το setlist των RandomWalk θα βασιστεί σε κομμάτια και των δύο δίσκων, καθώς επίσης και σε νέο υλικό από το επερχόμενο album "Declaration", το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Ascendant Path 
https://www.facebook.com/AscendantPath?fref=ts

Οι Ascendant Path είναι ένα πενταμελές melodic death metal σχήμα, από την Αθήνα. Το συγκρότημα σχηματίστηκε στις αρχές του 2012 και με το τέλος του καλοκαιριού ξεκίνησε η δουλειά με τη σύνθεση του δικού τους υλικού. Πλέον έχοντας έτοιμο υλικό ετοιμάζουν το πρώτο τους EP, του οποίου η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και αναμένεται να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2013 .

Heaven In Black
https://www.facebook.com/heaveninblackgr?fref=ts
http://www.reverbnation.com/heaveninblackgr

Οι Heaven In Black δημιουργήθηκαν στα τέλη του 1999. Μετά από μερικές συναυλίες και αλλαγές στη σύνθεση, στρατιωτικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ανάγκασαν τα μέλη να παγώσουν τις δραστηριότητες του συγκροτήματος το 2006. Το 2011 το συγκρότημα επαναδραστηριοποιήθηκε, γράφοντας νέα κομμάτια και προετοιμάζοντας το επερχόμενο EP cd, καθώς και κάποιες ζωντανές εμφανίσεις.

Enochian Cross
https://www.facebook.com/EnochianCross?fref=ts
http://www.myspace.com/enochian_cross

Οι Enochian Cross ξεκίνησαν το 2011 με ιδρυτικά μέλη τους Ιωσήφ Αμπού Χουσείν(bassist), Μιχάλη Κόρμαλη(keyboardist) και Μιχάλη Κάσση(ex-vocalist). To τωρινό line-up απαρτίζεται από τους ήδη αναφερόμενους, τον Γιάννη Ψαράκη(drumer), τον Θανάση Καραμπογιά(guitarist),τον Γιώργο Γιαννιώτη(guitarist) και τον Γιάννη Ντίντα(vocalist). Ανάμεσα στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει έχουν πάρει μέρος σε διάφορα live, προσπαθώντας παράλληλα να προωθούν το υλικό τους, το οποίο και την παρούσα περίοδο φιλοδοξούν να ηχογραφήσουν.


Doors Open: 20.00

Seven Sins Club
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Πρόσβαση: ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ - Στάση ''Ομόνοια''
www.sevensinsclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου