ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

DISHARMONY / DRYED / ONCE THEM EDENS / CONSPIRANOIA live @ Kookoo live


DISHARMONY / DRYED / ONCE THEM EDENS / CONSPIRANOIA
live @ Kookoo live
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013
Ώρα έναρξης: 20.00 [oι πόρτες ανοίγουν 19.15]


To Kookoo καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια "καυτή" συναυλία, την οποία οι φίλοι του σκληρού ήχου σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν, καθώς οι τέσσερις μπάντες της βραδιάς αποτελούν εγγύηση για ένα metal live υψηλών απαιτήσεων.
FB event link: 
https://www.facebook.com/events/147972622040485/
CONSPIRANOIA
Οι Conspiranoia είναι μια metal μπάντα από την Αθήνα. Η μουσική τους περιλαμβάνει επιρροές από διάφορα είδη της metal μουσικής αλλά επικεντρώνεται κυρίως στο progressive ύφος. Στα τέλη του 2012 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία FM Records το EP τους "Spiritual Complexity", το οποίο λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Η μπάντα θεωρείται ήδη ως μία από τις πλέον ανερχόμενες δυνάμεις της εγχώριας σκηνής. 
line-up : Στέφανος - Vocals, Mike - Guitars, Τάσος - Bass, Δημήτρης - Keyboards, Μπάμπης - Drums.
https://facebook.com/conspiranoiaband
http://www.youtube.com/conspiranoiaband
DRYED
Η μπάντα ιδρύθηκε το 2007 από το Γιάννη Φασουλάκη (ex-Odes of Ecstacy). Το 2009 κυκλοφόρησε το videoclip του "Buried Under", ενώ -όχι πολύ αργότερα- ανέβασαν τον πήχυ ψηλότερα με το δεύτερό τους videoclip "Coma". Επί του παρόντος, η μπάντα βρίσκεται στο ιδιόκτητο studio της, επαναηχογραφώντας το πρώτο full-length album και γράφοντας νέο υλικό, ενώ η φήμη για το δυναμισμό της μπάντας επί σκηνής, ολοένα και επιβεβαιώνεται.
line-up : Tony Chad - Vocals, Γιάννης Φασουλάκης - Guitars, Γιώργος Παγίδας - Bass, Νίκος Μοίρας - Drums.
https://www.facebook.com/DRYED
http://www.youtube.com/thedryed
ONCE THEM EDENS
Οι Once Them Edens, με επιρροές από progressive, avant-garde και death metal, ξεκίνησαν ως ένα one-man band υπό τον κιθαρίστα και συνθέτη “Ω”. Σύντομα όμως, και για τις ανάγκες του πρώτου άλμπουμ ο χαρακτήρας αυτός αλλοιώθηκε, καθώς ένα line-up εξαιρετικών μουσικών μονάδων φιλοξενήθηκε στη μουσική αυτή κολλεκτίβα: Jean Baptiste (RandomWalk) και Dead Fart (Vermingod) στα φωνητικά, Γιώργος Κωνσταντίνου (ArkOvLies, Wings In Motion) στο μπάσο, και αρκετές guest εμφανίσεις (SinNik κ.α.). Το αποτέλεσμα ήταν ένα μαξιμαλιστικό, κυκλοθυμικό, δραματικό/ θεατρικό πρώτο full – length, υπό τον φιλόδοξο τίτλο The Year Is One, το οποίο ελάχιστα απέχει από την επίσημη κυκλοφορία του.
https://www.facebook.com/OnceThemEdens
http://www.youtube.com/channel/UC4L46voL4uutwi46FzkUeQA/videos?view=0&flow=grid
DISHARMONY
Οι Αθηναίοι Disharmony είναι μια metal μπάντα "ευρέως-φάσματος", η οποία ιδρύθηκε το 1997, κυκλοφόρησε τα "Harmony Realms" demo (1997) και “When Purity Withers” demo/mini/CD (2000), έπαιξε σε πολλά live εντός και εκτός Αθήνας, ενώ μετά από μια μακρά "ανενεργή" περίοδο οφειλόμενη σε προσωπικά προβλήματα, επήλθε η "αναγέννηση" το 2009, με επάνοδο στο σανίδι και νέo υλικό: το πρώτο full-length album “Shades of Insanity”, promo του οποίου έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό metal Τύπο (πχ. Κυκλοφορία του μήνα στο Metal Hammer), αν και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Το 2011 ήταν μια όμορφη χρονιά για την μπάντα, καθώς οι θρυλικοί Sanctuary (μεγάλη τους μουσική επιρροή) τους επέλεξαν ως support στο show τους στην Αθήνα, ενώ αργότερα άνοιξαν για τους ARCH ENEMY στο METALMORPHOSIS FESTIVAL (Κύπρος). Οι Disharmony βρίσκονται σε συζητήσεις για την κυκλοφορία του “Shades of Insanity”, ενώ στο Kookoo θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν για πρώτη φορά, το νέο τους κιθαρίστα Στέφανο Γεωργιτσόπουλο, καθώς και νέο ακυκλοφόρητο υλικό.
line-up : Χρήστος Κουνέλης - Vocals, Γιάννης Καρουσιώτης - Guitars, Στέφανος Γεωργιτσόπουλος - Guitars, Παναγιώτης Γκατσόπουλος - Bass, Θάνος Παππάς - Drums
https://www.facebook.com/disharmony.gr
http://www.youtube.com/DISHARMONYOFFICIAL
Κοοkoo - live music bar
Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα τηλ. 210 3450930
- Είσοδος 10e (με μπύρα ή κρασί) -
*Μετά το τέλος της συναυλίας, θα κληρωθούν δώρα από το merch της κάθε μπάντας. Φυλάξτε το απόκομμα του εισιτηρίου σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου