ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΜΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ LIVE @ VINILION



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 


ΔΟΜΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ LIVE @ VINILION


«ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ»


Η Δόμνα Κουντούρη παίρνει μια αγκαλιά τραγούδια, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, για να κάνει βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας. Μαζί της, στις κιθάρες, ο Γιώργος Πατσιώτης κι ο Γιάννης Χατζηχαραλάμπους.

Έναρξη 22.00
Είσοδος 10 με ποτό
κρατήσεις 210.2692640

----------------------------------------------------------------------------------------
Σαββατο 23 /2/13

Ρεμπέτικα,Σμυρνέικα και Λαικά με τους "ΔΗΘΕΝ"


Παραδοσιακοί σκοποί της Μ. Ασίας, αστικά τραγούδια της Σμύρνης, ιδιαίτεροι σκοποί της Πόλης αλλά και ρεμπέτικα τραγούδια .
Το μουσικό σχήμα "ΔΗΘΕΝ" δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1994 από μια ομάδα νέων μουσικών με κύριο στόχο την απόδοση και μελέτη του ρεπερτορίου που περιέχει τραγούδια και μουσικές από την παράδοση της Μικράς Ασίας, των Εστουδιαντίνων της Σμύρνης και της Πόλης, καθώς και τραγούδια από την Πειραιώτικη Σχολή του Ρεμπέτικου. 
Μια από τις επιδιώξεις τους είναι η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας και μιας αισθητικής που παραπέμπει σε τρόπους ψυχαγωγίας μιας άλλης εποχής, της εποχής που άνθησε η εν λόγω μουσική, που βασίζεται στην αγάπη και τη γνώση για τη μουσική, στο μεράκι και την αυθεντικότητα των ανθρώπων.



Γιάννης Καραμάνης : κιθάρα,τραγούδι
Νίκος Μουργελάς : κανονάκι,μπαγλαμά
Παρασκευή Βουτσελά : τραγούδι
Σταυρούλα Σπανού : σαντούρι
Νικόλας Τριήρης: μπουζούκι

εισοδος 8 ευρω με μπυρα /κρασι
κρατησεις 2102692640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου