ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

BAT CITY ROCK BAR - PROGRAM LIVE - EVENT


X-EPAFIS
Ημερομηνία: Παρ, 18/01/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Σας παρουσιάζουμε τους X-EPAFIS ένα ροκ ακουστικό σχήμα δύο ατόμων (Βασίλης Λουκαδάκης φωνή-κιθάρα / Χριστίνα Τσιλιμιγκάκη φωνή) όπου για 5η συνεχή χρονιά συνεχίζουν τα live σε διάφορα φεστιβάλ και σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Επαρχίας. Αγαπημένες διασκευές αλλά και δικές τους δημιουργίες θα μας ταξιδέψουν στην rock ιδέα εκείνων που ξέρουν να ξεχωρίζουν τους σπαραχτικούς τους στίχους και την ιδιαίτερη συναισθηματική τους φωνή που δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ποπ με το ροκ, στην ζωή και την μουσική και μια μίνι αναδρομή στο Gree k 90´s Trash.

On Iron 3 Years
Ημερομηνία: Σαβ, 19/01/2013
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 7€ με μπίρα

Ντισκο Ροκ ν´ Ρολλ
Ημερομηνία: Κυρ, 20/01/2013
Είσοδος: Με 10€ 4 μπύρες ή 2 Ποτά
Μια απλη βραδια βασισμενη κυριος στην απλοτητα την ποιηση τον διαλογισμο με τσαϊ και κουλουρακια.

Και ΣΙΓΑ!!! ΧΟΡΟΣ ΟΛΑ ΝΑΊΤ ΡΕ ΚΑΜΑΡΙΑ!!! Μουσικες απο τις δεκαετιες ´60 ´70 ´80 ελληνικα Ντισκο Ροκ ν´ Ρολλ και οπου μας παει. Απο Charms μεχριι........ Τονι Σφινο. 

FULL HOUZE - GHOSTDANCE
Ημερομηνία: Παρ, 25/01/2013
FULL HOUZE

Οι "FULL HOUZE" είναι μια πενταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που πρόσφατα έκλεισε 10 χρόνια στην ενεργό δράση. Οι επιρροές τους προέρχονται από τον χώρο του Southern/blues/rock κυρίως, ενώ τo ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει και δικές τους συνθέσεις από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά "Streets of town" . Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας blues/rock σκηνής, όπως οι DR. FEELGOOD, NINE BELOW ZERO, PAVLOV ´S DOG, SNOWY WHITE και NELLY TRAVIS

GHOSTDANCE

Οι GHOSTDANCE The Band επιστρέφουν στο BAT CITY Club όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους νέο album με τίτλο "Little Man". Προβλέπεται μια εκρηκτική βραδιά, όπως κάθε εμφάνιση των Ghostdance, με κλασικό hard rock ύφος από το δικό τους υλικό αλλά και διασκευές.

ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ and the Rough Diamonds
Ημερομηνία: Πεμ, 31/01/2013
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10€ με ποτό

Heart Attack - Dark Horizon
Ημερομηνία: Σαβ, 02/02/2013
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10€ με μπύρα
Οι Heart Attack ξεκινάνε τη νέα χρονιά δυναμικά, με πολύ κέφι καθώς και ανανεωμένο line-up & playlist, έχοντας τη χαρά να μοιραστούνε τη σκηνή του Bat City με μια εξαιρετική Ηeavy/Power/Symphonic μπάντα από την Ιταλία, τους Dark Horizon.
 
DARK HORIZON (Italy)
Οι Dark Horizon μετράνε ήδη 16 χρόνια παρουσίας με 3 studio albums και σίγουρα θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον! Δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 1996 από τους Alessandro Battini (keyboards) και Daniele Mandelli.(guitars).

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως...ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις...

Κάθε Πέμπτη
Hard ´n Heavy Nights

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί     πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου