ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

VINLION events 28 & 29/12


Liber Animus Live @ Vinilion
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Οι Liber Animus παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Μια Στιγμή" μαζί με αγαπημένες διασκευές και τα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου στο VINILION.

64060_4083829018896_1223132901_n

www.liberanimus.gr

Γιώργος Μπαιρακτάρης-τύμπανα
Γιάννης Μπαιρακτάρης-φωνή, μπάσο 
Μιχάλης Νάσσερ-κιθάρες
Γιάννης Αποστολίδης-Τρομπόνι 

Eισοδος 5 ε
μπυρα απο 2.50ε
ποτο 6.00 ε

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 2692640

Η ξεκαρδιστική κωμωδία “Ντροπής πράγματα” με τη Μαρία Ανδρούτσου & τον Χρήστο Μπάτζιο @ Vinilion
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

STAND_UP

H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη ηθοποιός από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες κ.ά και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»! Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξ/πολη, Κιλκίς, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα, Καστοριά κ.ά, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο τον χειμώνα και θα επιστρέψει στην Αθήνα για μια μοναδική, τρελή και γιορτινή παράσταση το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Vinilion (Έκτορος 92, Ίλιον, Τηλ. Κρατήσεων:210 2692640). Μια άκρως κωμική παράσταση, που συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre, ζωντανή μουσική και stand up comedy και έχει τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012? 

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού. Στις εκφωνήσεις σας «ζαλίζει» με τη φωνή του ο Νικόλας Αδέσποτος! 


Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς -- Glam Studio 
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή 
Φωτογραφία: www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία video: Θάνος Τσαβλής
Eπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave

Ωρα 22.00
εισοδος 8 ε με μπυρα /κρασιVinilion 
Έκτορος 92, Ίλιον, Αθήνα, Τηλ, κρατήσεων: 210 2692640
Web: http://www.vinilion.gr/ 

H σελίδα της παράστασης στο Facebook:
http://www.facebook.com/ntropispragmatastandupcomedy 
To video-trailer της παράστασης: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yhQPYOZnGbo 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε email στο:ntropispragmata@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου