ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

BAT CYTI PROGRAM

www.batcity.gr | Contact UsSponsor:




Soul Parade
Ημερομηνία: Πεμ, 15/11/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα
Μετά από 20 σχεδόν χρόνια, ξαναβρίσκονται τρεις φίλοι μουσικοί, ο Περικλής Χατζής (μπάσο), ο Πάνος Ανδρέου (τύμπανα) και ο Κώστας Λεμονίδης (κιθάρα) για να δημιουργήσουν μια μπάντα «ψυχής», την «Soul Parade”.

Και οι τρεις βαδίζουν πολλά χρόνια στο χώρο της rock μουσικής κι έτσι την άνοιξη του 2012 αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί την προσωπική τους μουσική διαδρομή, με την υποστήριξη της εξαιρετικής νέας ερμηνεύτριας Χριστίνας Ιωαννίδη.
To «Soul Parade» είναι ένα δυναμικό συγκρότημα με διάθεση πειραματισμού σε διαφορετικά μουσικά είδη, όπως soul, funky, blues αλλά και country. Αλλάζουν ρυθμούς, τζαμάρουν, δοκιμάζουν, πειράζουν πετυχαίνοντας όμως πάντα να μας εκπλήξουν θετικά και ν’ απογειώσουν τη διάθεσή μας.

VALIDOR - TIDAL DREAMS - ERRATIC ESCAPE | IRON ON IRON RECORDS RELEASES PARTY
Ημερομηνία: Παρ, 16/11/2012
Έναρξη: 23:58
Παρουσίαση των 3 νέων καταπληκτικών κυκλοφοριών της IRON ON IRON RECORDS, από τις ακόλουθες εγχώριες δυνάμεις: ERRATIC ESCAPE - " Erratic Escape" CD, TIDAL DREAMS - "Once Upon A Tide" CD & VALIDOR - "Dawn Of The Avenger" CD digipack, παρουσία των μπαντών αλλά και 1 ακόμα μεγάλη έκπληξη: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ VALIDOR...! 

Parthian Shot
Ημερομηνία: Παρ, 16/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Οι Parthian Shot, λίγο πριν την εμφάνισή τους με τους Poem και τους System Decay, σε ένα μοναδικό unplugged rock show που δε πρέπει να χάσετε!!!
Με κομμάτια από καλλιτέχνες και μπάντες που έχουν στιγματίσει τις επιρροές τους, σας υπόσχονται ένα 2+ ωρών πρόγραμμα που δε θ’αφήσει κανέναν παραπονούμενο!!!
Αυτή τη φορά, τόπος του εγκλήματος είναι το Bat City, το οποίο έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές τους Parthian Shot.

Tην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, λίγα στενά πιο πριν από τον εν λόγω ίδρυμα, στις 10 μ.μ., οι Parthian Shot σε μία μοναδική Unplugged Βραδιά!

METALLIST
Ημερομηνία: Σαβ, 17/11/2012
Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Σάββατο 17 Νοεμβρίου, οι METALLIST παρουσιάζονται στο BAT CITY, με ένα πρόγραμμα προσεκτικά διαλεγμένων metal ύμνων, που εγγυημένα δε θα σας αφήσει να έρθετε σε επαφή με τα σκαμνιά του μπάρ! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο?

GHOSTDANCE+ON THE ROAD
Ημερομηνία: Κυρ, 18/11/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 7€ με κρασί η μπύρα, 2η μπύρα από 3,5€
Οι GHOSTDANCE The Band επιστρέφουν στο BAT CITY Club όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους νέο album με τίτλο "Little Man". Προβλέπεται μια εκρηκτική βραδιά, όπως κάθε εμφάνιση των Ghostdance, με κλασικό hard rock ύφος από το δικό τους υλικό αλλά και διασκευές. Μαζί τους οι μοναδικοί ON THE ROAD.

Cobrakai - ΜΕΛΑΝ - Pluggout
Ημερομηνία: Πεμ, 22/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπύρα/κρασί

Γιώργος Γαλανός και Μαργαρίτα Στάικου
Ημερομηνία: Παρ, 23/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Το δυναμικό ντουέτο της ελληνικής rock, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου«Ο Ίκαρος πετάει ακόμα»από τηνFM Records, ξεκινάει τις ζωντανές εμφανίσεις στις σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.
Παρουσιάζουν τα τραγούδια του δίσκου τους, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει μια επιλογή από πολύ γνωστάrock, hard rock και metalτραγούδια.

Party WASP
Ημερομηνία: Παρ, 23/11/2012
Mια βραδιά αφιερωμένη στους W.A.S.P. (αμέσως μετά το live τους) αλλά όχι μόνο! Ένα ξέφρενο πάρτυ με μουσικές από όλο το φάσμα του hard & heavy! 

HIP-HOP Live

Ημερομηνία: Σαβ, 24/11/2012
Είσοδος: 23:30
Υπέρβαση
ΚΠC
Cor-Overripe
Τοπία της ομίχλης

Metal Zone Party

Ημερομηνία: Σαβ, 24/11/2012

Beyond this Earth - LOST IN HORIZON
Ημερομηνία: Κυρ, 25/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 7€ με ποτό
Οι Beyond this Earth σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 στην Λιβαδειά από τους Χρήστο Αδάμ (κιθάρα & φωνητικά), Στέφανο Γιοβανόφσκι (κιθάρα & φωνητικά) και Πάρη Γάτσιο (ντραμς). Με επιρροές και covers από συγκροτήματα όπως system of a down, scars on broadway, anathema, katatonia & bullet for my valentine και με την βοήθεια φίλων/μουσικών Παναγιώτη Παναγώτα (μπάσο) Ηώ κουτσοθόδωρου (πλήκτρα)για την συμπλήρωση του line up, ξεκίνησαν τις πρώτες εμφανίσεις στην Βοιωτία και σε διάφορα festival. To 2011 άρχισαν την σύθεση των πρώτων κομματιών -τα οποία θα αποτελούσαν το υλικό για την ηχογράφηση το υ πρώτου demo- και συνέχισαν τις εμφανίσεις προωθώντας το δικό τους υλικό.Το 2012 οι Beyond this Earth εμφανίστηκαν στην Αθήνα, σε festivals σε Λιβαδειά και Άμφισσα δίνοντας ένα πιο προσωπικό στίγμα τόσο σε διάφορα covers όσο και στην ολοκλήρωση του δικού τους υλικού. Το φθινόπωρο του 2012 ξεκίνησε η ηχογράφηση των πρώτων κομματιών για την κυκλοφορία του demo.

Warship - Black-Med
Ημερομηνία: Πεμ, 29/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπύρα/κρασί

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012

Ημερομηνία: Παρ, 30/11/2012
Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν την διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2012». Οι εκδηλώσεις θα έχουν σαν κεντρικό σημείο αναφοράς την λογοτεχνία του φανταστικού αλλά θα έχουν και αναφορές σε διαφορετικές μορφές έκφρασης του φανταστικού, από την μουσική, την λαογραφία μέχρι και τον κινηματογράφο. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012 στην Αθήνα θα διοργανωθούν την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 7 - 10:45 το βράδυ, το λογοτεχνικό μέρος και μετά τις 10:45 το βράδυ, το μουσικό, στo Bat City, Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα τηλ. 210-6401666

Μετά τις 10:45 το βράδυ θα ακολουθήσει release μουσικό πάρτυ για το βιβλίο βιογραφία του Bruce Dickinson, του τραγουδιστή των Iron Maiden,
γραμμένο από τον Joe Shooman, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ!!!!

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως...ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις...

Κάθε Πέμπτη
Hard ´n Heavy Nights

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:

  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί     πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - 
info@batcity.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου