ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

STEVE TESSER live@Architecture Cafe (Ζωγράφου).




Στις συναυλίες η μπάντα του STEVE TESSER παίζει τραγούδια από την δισκογραφική του δουλειά «NEW ERA» της Atlantis Records αλλά και πολλές διασκευές τραγουδιών ROCK και METAL, από παλαιότερα κλασσικά συγκροτήματα όπως: METALLICA, DIO, DEEP PURPLE, JIMI HENDRIX κ.α. καθώς και καινούρια όπως:NIGHTWISH, LACUNA COIL και SYSTEM OF A DOWN.

Στις εμφανίσεις τους το συγκρότημα “STEVE TESSER PROJECT”  προσφέρει στο κοινό δυνατά συναισθήματα αλλά και ενθουσιασμό  χάρη στα κιθαριστικά παιξίματα του βιρτουόζου Steve Tesser , ο οποίος έχει στο βιογραφικό του δυνατές συνεργασίες πάνω σε σκηνές στην Ιταλία όπως και στην Ελλάδα.


Αξιοσημείωτες είναι οι εμφανίσεις του στα 2 καταπληκτικά live των ΜISFITS & των DEICIDE όπως και η συνεργασία του με τον Cucciolo Favia (drummer τον Dik Dik). Επίσης αίσθηση έχει προκαλέσει η παρουσία 2 κομματιών του («Εγκλήμα Ερωτικό» και «Ipnosis») στο νέο CD των «Osage Tribe» (γνωστή ιταλική μπάντα Prog-Rock), που θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη και στην Ασία.


Στην Ελλάδα ο STEVE TESSER συμμετείχε σε συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Β.Παπακωνσταντίνου, 1550, Magic De Spell, Π. Μουζουράκης, Γ.Ζουγανέλης, Λ.Μαχαιρίτσας με τον οποίον συνεργάστηκε για την δημιουργία του νέου του διπλού CD με τίτλο “Οι άγγελοι ζουν ακόμη στην Μεσόγειο” από την EMI. Το συγκεκριμένο project στο οποίο και ο Tommy D.  ανάλαβε μέρος του management, κατέληξε σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο live στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας στις 9 Ιουλίου 2012 μπροστά σε 48.000 κόσμο όπου ο Steve ήταν παρών καθ’όλη την διάρκεια της συναυλίας δίπλα στον Λαυρέτη Μαχαιρίτσα αλλά & σε άλλους γνωστούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες όπως: Salvatore Adamo, Tonino Carotone, Angelo Branduardi, Nomadi, Christophe και απο την Ελλάδα Δ.Σαββόπουλο, Μ.Φαραντούρη, Ε.Ζουγανελη, Φ.Πλιατσίκα, Διον.Τσακνή, Κίτρινα Ποδήλατα κ.α. Μετά από αυτήν την εξαιρετική συνεργασία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επέλεξε τον STEVE TESSER ως βασικό του κιθαρίστα στις live εμφανίσεις του.


Στο «Αrchitecture Rock Cafè», θα ανοίξουν την συναυλία των «Steve Tesser Project» η Y.CRESCENDO με γνωστές διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια συνδυασμένα με την μοναδική σκηνική παρουσία του front man Γιάννη Crescendo.

Η συναυλία υποστηρίζεται από :
«Atlantis 105,2 FM, Ράδιο Αττική»   και    «Rock Overdose.gr»
Οι «Steve Tesser Project» και «Y.Crescendo» σας περιμένουν Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στο «Rock Cafè Architecture» στην οδό Ούλοφ Πάλμε 5, στου Ζωγράφου με ώρα έναρξης 22:30 και είσοδο ελεύθερη...  See you there!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου