ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ON STAGE


Σαββατο 29/09/2012 στις 12:00 μ.μ. η ομάδα των Antonio Armani & Βάσιας Βουγιουκλή, θα βρίσκονται στο Πυθαγόρειο Ωδείο, στη πρώτη παρουσίαση του νέου τμήματος "On stage" που σαν στόχο του έχει να αναδείξει μια νέα γενιά από performers, συνεργαζόμενη με δραματικές σχολές, μουσικές σκηνές και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

On stage

Η ομάδα των Antonio Armani & Βάσιας Βουγιουκλή δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2006 αναδεικνύοντας μια νέα γενιά από performers, συνεργαζόμενη με δραματικές σχολές, μουσικές
σκηνές και καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Το τμήμα αυτό έχει ως κεντρικό άξονα το σύγχρονο τραγούδι, τη δημιουργία ρεπερτορίου και την τοποθέτηση του τραγουδιστή στη σκηνή κάνοντας πλήρη χρήση όλων των εκφραστικών του μέσων.
Είτε πρόκειται για μια απλή κίνηση είτε για ολοκληρωμένη χορογραφία το σώμα του τραγουδιστή συμμετέχει ενεργά και προάγει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η σταδιακή βελτίωση του σπουδαστή επιτυγχάνεται :
α)με ασκήσεις φωνητικές:(διαφραγματική αναπνοή, φωνητική τοποθέτηση, βελτίωση της έκτασης, ear training)
β) χορευτικό ζέσταμα: (isolations, ανάπτυξη μυικών ομάδων, συγχρονισμός)
γ) εκμάθηση ρεπερτορίου όπου κίνηση και τραγούδι συνυπάρχουν.

Τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο μουσικό θέατρο εφαρμόζονται εδώ σε ξένα και ελληνικά τραγούδια.
Παράλληλα με την ομαδική δουλειά ο κάθε μαθητής θα έχει δυνατότητα να δουλέψει πάνω στο προσωπικό του ρεπερτόριο έτσι ώστε να είναι έτοιμος τοσο για auditions όσο και για live εμαφανίσεις. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στις εκδηλώσεις του ωδείου.
Το μάθημα είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες και μη (τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές) και έχει ως τελικό στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του καλλιτέχνη στη σκηνή.

Διδάσκουν οι ... Antonio Armani & Βουγιουκλή Βάσια

Armani Antonio

ΟAntonio Armani γεννήθηκε από έλληνες γονείς στην ∆υτική Γερµανία. Από µικρή ηλικία συµµετείχε ως σολίστ στην παιδική χορωδία της Βιέννης. Μετά την επιστροφή του στην ελλάδα και την απόκτηση του διπλώµατος µονωδίας από το Εθνικό Ωδείο (καθ. Καίτη Παπαλεξοπούλου) µεταβαίνει στην Αµερική. Παίρνει το master στη φωνητική από το Boston University το 1995 µε τίτλο (omni cum laude) και ιδρύει την µουσική ακαδηµία Opus Academy την οποία διευθύνει. Επίσης λαµβάνει µέρος σε παραγωγες της The Real Useful Company Macintosh Inc. σε µιούζικαλ του Αnton Loyd Weber όπως Phantom of the Opera κ.α. Ως ερµηνευτής συµµετέχει και στα φεστιβάλ Tanglewood µε παραγωγό τον Franco Zefirelli Από το 2006 διδάσκει φωνητική και Musical Theater στο Θέατρο των Αλλαγών και από το 2009 στο L.A Theater. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και µε την επιµέλεια συναυλιών ή µουσικών προγραµµάτων βοηθώντας τους τραγουδιστές στην απόδοση και την ερµηνεία του απαιτούµενου ρεπερτορίου. Έχει συνεργαστεί µε τους: Σταµάτη Κραουνάκη, Νίκο Μαµαγκάκη, Θάνο Μικρούτσικό, Ravin (Budha Bar II 2001).
Έχει συνθέσει τη µουσική για την παράσταση 'Μικρός Πρίγκηπας'
του Antoine de saint Exypery καθώς και µουσική για διάφορα
διαφηµιστικά σποτ.


Βουγιουκλή Βάσια

Η Βάσια Βουγιουκλή γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Μουσικό Γυµνάσιο-Λύκειο Παλλήνης.
Είναι αριστούχος του Τµήµατος Παιδαγωγικής Μπαλέτου της Μουσικής Ακαδηµίας της Σόφιας (1999) και απόφοιτος του τµήµατος Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών (2003). Έχει σπουδάσει τραγούδι µε τους Μ. Σταµατάκη, Μ. Μορελεόν και Α. Αρµάνι. Έχει συνεργαστεί σαν χορεύτρια µε την Εθνική Λυρική Σκηνή. Επίσης ως καθηγήτρια χορού έχει διδάξει στην Σχολή της Βάγιας Παιδιωτάκη και στο Θέατρο των Αλλαγών. Εχει παρακολουθήσει πολλά σεµινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού, µεταξύ των οποίων αυτά του Jacob’s Pillow (jazz, στυλ Bob Fosse) και του διεθνή διαγωνισµού κλασικού χορού της Βάρνας. Από το 2006 διδάσκει κινησιολογία και personal staging σε επαγγελµατίες τραγουδιστές και ηθοποιούς. Σαν µουσικός και τραγουδίστρια δραστηριοποιείται σε µουσικές σκηνές της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου