ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

BIOTECH, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗ SONY MUSIC, ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ALIVE WE DIE".

Οι Biotech εμφανίζονται για πρώτη φορά στη δισκογραφία, με το άλμπουμ “Alive we Die” που κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό συγκροτημάτων του Φίλιππου Νάκα το 2009, δουλεύουν σκληρά για μια προσεγμένη παραγωγή.
Συνθέτουν ένα concept για το νεκροζώντανο κοινωνικό γίγνεσθαι που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του υπερτιμημένου δυτικού πολιτισμού!
Alive we die…καταφέρνουμε να πεθαίνουμε καθημερινά ενώ ακόμα ζούμε, μέσα από την πτώση των αξιών, την έλλειψη νοήματος, αλυσοδεμένοι στην υλιστική ευδαιμονία και στην παραπληροφόρηση της μάζας.
Γύρω απ'το concept αυτό, χτίζουν έναν εναλλακτικό, φυσικά δυναμικό, ήχο βασισμένο σε κιθάρα, μπάσο, ντραμς και φωνή, ακολουθώντας το δρόμο του πειραματισμού με διακριτικό τρόπο, "παντρεύοντας" ανά στιγμές, ελληνικά παραδοσιακά κρουστά, arpeggiators, παραμορφωμένα ηλεκτρονικά κρουστά, παλιά αναλογικά synthesizers και μελωδικά κρουστά, όπως βιμπράφωνο και μεταλόφωνο.
Alternative; Rock; Pop; Ψυχεδελικό; Πειραματικό; Μικρή σημασία έχει το πώς θα χαρακτήριζε κάποιος τον ήχο τους. Αυτό που μετράει είναι η αρμονία του συνόλου και της συγκερασμένης διαφορετικότητας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ
Οι BIOTECH είναι:
Ηλίας Καραχάλιος: τύμπανα, ηλεκτρονικά κρουστά και Artwork
Κωστής Βήχος: μπάσο, artwork
Στέφανος Ψαραδάκης: παραδοσιακά κρουστά και πλήκτρα
Μarieke Meijer: φωνητικά
Ανέστης Ψαραδάκος: κιθάρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου