ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ANGEL WITCH: Πληροφορίες για το νέο τους album & καινούργιο τραγούδι
Monday, 20 February 2012 21:23

32 χρόνια μετά το θρυλικό ντεμπούτο τους και 26 μετά το τελευταίο studio album τους, οι NWOBHM ήρωες Angel Witch, κυκλοφορούν το “As Above, So Below”, το νέο, 4ο, album τους, στις 27 Μαρτίου. Μοναδικό εναπομείναν μέλος από τα παλιά, είναι ο αρχηγός/κιθαρίστας/τραγουδιστής Kevin Heybourne, ο οποίος πλέον πλαισιώνεται από τον Will Palmer στο μπάσο, τον Andy Prestridgeστα τύμπανα και τον Bill Steer (ex-Carcass, Firebird, Gentleman’s Pistols) στην δεύτερη κιθάρα, κυρίως στα live.
Το “As Above, So Below”, περιλαμβάνει 8 τραγούδια, με τα “Geburah”“The Horla”,“Brainwashed” και “Upon this Cord” να αποτελούν ολοκαίνουργιες συνθέσεις, και τα υπόλοιπα να είναι βγαλμένα από το παρελθόν. Τα “Dead Sea Scrolls” και “Witching Hour” είχαν γραφτεί την περίοδο 1983/84, τα δε “Into the Dark” και “Guillotine” παιζόταν live από την μπάντα στα τέλη των 70s, με το “Guillotine” να αποτελεί «κομμένο» κομμάτι από το ντεμπούτο τους.
Η παραγωγή του album έγινε από τον Jaime Gomez Arellano (Ghost, The Gates of Slumber). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο/έργο τέχνης του “As Above, So Below”, και να ακούσετε το “Dead Sea Scrolls” που ανοίγει τον δίσκο.

ARRAYAN PATH: Υποψήφιοι για το βραβείο «Ευρωπαϊκού Ανεξάρτητου Album της Χρονιάς»
Friday, 17 February 2012 12:55

Το “Ira Imperium”, το περσινό album των Κυπρίων epic/power metallers Arrayan Path, που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, επελέγη ως ένα από τα υποψήφια albums για το βραβείο του«Ευρωπαϊκού Ανεξάρτητου Album της Χρονιάς» από τον οργανισμό IMPALA, που αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, έναν συνασπισμό των ανεξάρτητων δισκογραφικών της Ευρώπης. Το “Ira Imperium” είναι το μοναδικό metal album σε μια τελική επιλογή 23 albums, που περιλαμβάνει επίσης την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Adele και αυτή των Sigur Ros. Δείτε όλη την λίστα και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα βραβεία, εδώ.

Σε άλλα νέα σχετικά με τους Arrayan Path, η μπάντα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, πως το επόμενο album τους, το τέταρτο κατά σειρά, θα έχει τίτλο“IV: Stigmata”.
ANATHEMA: Δωρεάν download ενός τραγουδιού από το νέο τους album
Thursday, 16 February 2012 12:57

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το “Weather Systems”, το νέο album των Anathema που κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου, «κατεβάζοντας» δωρεάν ένα νέο κομμάτι, το “The Beginning And the End”, από ΕΔΩ.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του “Weather Systems” καθώς και το πλήρες track-listing του.

01. Untouchable, Part 1
02. Untouchable, Part 2
03. The Gathering Of The Clouds
04. Lightning Song
05. Sunlight
06. The Storm Before The Calm
07. The Beginning And The End
08. The Lost Child
09. Internal Landscapes

ROTTING CHRIST: Ξανά μαζί επί σκηνής με το original line-up τους;
Wednesday, 15 February 2012 21:04

Στις 9 Νοεμβρίου, οι Rotting Christ θα δώσουν το χιλιοστό show της καριέρας τους στο Nuclear War Now! festival που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο στην Γερμανία, παίζοντας αποκλειστικά υλικό από τα τρία πρώτα albums τους κι από τα demos τους.
Εκεί, υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα, να εμφανιστούν με το original line-up τους μετά από πολλά χρόνια, δηλαδή με τον Jim “Mutilator” στο μπάσο, και τον Magus Wampyr Daoloth/Morbid σε πλήκτρα και δεύτερα φωνητικά.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σάκη, τον mainman των Rotting Christ, τον ρωτήσαμε αν πρόκειται να γίνει ένα ανάλογο show και στην Ελλάδα, και μας απάντησε πως θεωρεί πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να γίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ORANGE GOBLIN: Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για 3 συναυλίες
Wednesday, 15 February 2012 20:19

Οι Orange Goblin ανακοίνωσαν πριν λίγο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, πως πρόκειται να επισκεφτούν την Ελλάδα για 3 συναυλίες τον Οκτώβριο.
Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί θα εμφανιστούν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο An Club στην Αθήνα, τηνΠαρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Stage Club στην Λάρισα και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στοEightball Club στην Θεσσαλονική. Μείνετε «συντονισμένοι» για περισσότερες πληροφορίες, όταν αυτές γίνουν γνωστές.
Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, πως στο METAL HAMMER Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε μία τίγκα-metal συνέντευξη του τραγουδιστή των ORANGE GOBLIN, BEN WARD, στον Μιχάλη Σ. Κριμπογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου