ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Jonathan Kreisberg Quartet in Athens


Για εκείνους που πίστευαν ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις στον κόσμο της τζαζ κιθάρας ...το guitarfor καλωσορίζει τον Jonathan Kreisberg, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 – 21:00.

Ο Jonathan Kreisberg είναι ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες που έχουν αναδυθεί τα τελευταία χρόνια στην Jazz σκηνή. Με έντονο προσωπικό ήχο και στύλ ο Jonathan Kreisberg και η ορχήστρα του καταφέρνουν να εντάξουν τον ακροατή σ’ έναν κόσμο γεμάτο τολμηρούς μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, με καταπληκτική δεξιοτεχνία και εφευρετικότητα.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της Jazz σκηνής όπως οι Lee Konitz, Joe Locke, Dr Lonnie Smith, ενώ ο ίδιος ως leader σε διάφορα μουσικά σχήματα έπαιξε δίπλα στους Bill Stewart, Larry Grenadier, και Scott Wendholt.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να παρακολουθούμε το μέλλον της τζαζ κιθάρας στα χέρια του Jonathan Kreisberg!


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, στις 21:00
Jonathan Kreisberg Quartet
συναυλία τζαζ
&
Σεμινάριο Κιθάρας με τον Jonathan Kreisberg
Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, από τις 15:00 έως τις 18:00


Αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας:
210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr 
Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση.
Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα PUBLIC εκτός από τα καταστήματα στο Αιγάλεω, στη Ν. Ερυθραία & στην Αγ. Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου