ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 25/10 Splash live @ Queen bar | Ποσειδώνιο, Θεσσαλονίκη


SPLASH bio

Οι Splash το νεανικότερο μουσικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, που ο μέσος ορος ηλικίας τους δεν ξεπερνά τα 20 χρόνια, αποτελούν το νέο κύμα φρεσκάδας και θετικής διάθεσης κερδίζοντας από το πρώτο άκουσμα τον κάθε ακροατή. Η ιστορία της δημιουργίας τους μπορεί να θυμίζει σενάριο από καθημερινή τηλεοπτική σειρά, όπου παιδικοί φίλοι (Στέλιος,Νίκος, Ντέπη, Ελεάννα) βρίσκονται για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και τυχαία γνωρίζουν και την υπόλοιπη παρέα (Δημήτρης, Βασίλης) σε μια στάση λεωφορείου μετά από ένα party. Η αγάπη για την μουσική, τους έφερε πιο κοντά και τον Οκτώβριο του 2011 άρχισαν να υλοποιούν τα όνειρα τους για την δημιουργία των Splash.
Απώτερος σκοπός της μουσικής τους και των ζωντανών τους εμφανίσεων είναι να μεταδώσουν στο κοινό αστείρευτη ενέργεια για χορό, χαμόγελα και party non stop. Το πρόγραμμα των Splash περιλαμβάνει γνωστές pop/rock και dance επιτυχίες του σήμερα αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια, διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.


Splash - Πάντα Θα Μου Θυμίζεις (new single 2012) || Digital Single 
Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες σε από την Plus Rec / Universal Music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου