ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Domenica και Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης live στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.

Tο Σάββατο 17 Μάρτη
Domenica και Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης
live στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.

Οι DOMENICA δημιουργήθηκαν στην Αθήνα, το 1994. Το πρώτο άλμπουμ τους ήταν το "'Αχρηστα ρολόγια", το 1999. Η επόμενη κυκλοφορία έλαβε τον ενθουσιασμό του κοινού και τη θετική υποδοχή του το 2002 και είχε τίτλο: "Μέσα στη βουή του δρόμου". Τον Μαρτίο του 2004, είχαν την τρίτη κυκλοφορία τους, τις "Ιστορίες για μικρούς και μεγάλους". Το τραγούδι"Λίγη ζωή ακόμη" έγινε επίσης επιτυχία. Το 2003 κέρδισαν το βραβείο μουσικής Αρίων για το "Καλύτερο έντεχνο συγκρότημα".

Τον Απρίλη του2005 έρχεται ο "Καλύτερος εναλλακτικός δίσκος". Τον Ιούνιο του 2005 στα Mad awardsκέρδισαν το βραβείο για το «Καλύτερο rock videoclip». Το 2007 ήρθε το νέο άλμπουμ "Χίλιες φορές έτσι".Τον Οκτώβρη του 2009 κυκλοφόρησε ο πέμπτος δίσκος τους «ΛΗΘΗ» με το τραγούδι "Μόνο εσύ χαμογελάς" να ξεχωρίζει.
O Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης έχοντας εισάγει το δικό του ξεχωριστό «ΡΕΜΠΕΤΟΡΟΚ» ηχόχρωμα σαν έναν νέο «θεσμό» στην ποιοτική διασκέδαση μας προσκαλεί σε μια πανέμορφη «μουσική παράσταση» στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Με ένα ρεπερτόριο βγαλμένο από το ανθολόγιο των σπουδαιότερων ελλήνων δημιουργών, εμπλουτισμένο με ξένα όμορφα τραγούδια αλλά και δικές του εξαιρετικές δημιουργίες που δείχνουν την ωρίμανσή του ως καλλιτέχνη, υπόσχεται για άλλη μια φορά μια αξέχαστη βραδιά.

Η ερμηνεία του στην σκηνή είναι βαθύτατα προσωπική όντας ταυτόχρονα λιτή αλλά με μπρίο και φρεσκάδα και με σεβασμό στο ύφος του κάθε δημιουργού.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν διστάζει να κολυμπήσει στα «βαθιά» ερμηνεύοντας «δύσκολα» τραγούδια που πρωτοτραγούδησαν κολοσσοί του ελληνικού και διεθνούς πενταγράμμου.

Έτσι εγγυάται στο κοινό του ένα ακόμη Σαββατόβραδο ποιοτικής διασκέδασης μέσα από μια εξαιρετικά καλαίσθητη μουσική άποψη που ο καθένας εύχεται «να μην τελειώσει»!

Αρχιτεκτονική

Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116) Γκάζι
Έναρξη: 11μμ / Είσοδος 10¤ με ποτό
Τηλ: 210-9014428, 210-3420842, 6978-185871

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου