ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...8 Σεπτεμβρίου

1932 Η μεγάλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της Country Patsy Cline (Virginia Patterson Hensley 1932-1963) γεννήθηκε στο Winchester της Virginia. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της, το όνομα της γράφτηκε στο Country Music Hall of Fame. Μεγάλες της επιτυχίες: "Walkin' After Midnight", "I Fall to Pieces", "She's Got You", "Crazy" κ.α. Τραγούδια της έχουν ξαναηχογραφηθεί από τους Bryan Adams, Garth Brooks, Julio Iglesias, Don McLean και Norah Jones.

1945 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδοποιός, ιδρυτικό μέλος και μουσικός του Hammond των The Grateful Dead, Ron McKernan γνωστός και ως "Pigpen" (Ronald Charles McKernan 1945-1973) γεννήθηκε στο San Bruno της California. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και τον θάνατο του. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Janis Joplin. Το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1973 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Marvin Gaye με το τραγούδι "Let's Get It On". Είναι μέρος του ομότιτλου άλμπουμ του τραγουδιστή και το δεύτερο Νο1 του στο Billboard. Ηχογραφήθηκε στις 22 Μαρτίου στο Hitsville West του Λος Άντζελες.

1982 Ο Peter Gabriel κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του, με τίτλο "Security". Περιέχει την μεγάλη επιτυχία "Shock the Monkey". Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε αργότερα στην ταινία "Project X" (1987) σε σκηνοθεσία του Jonathan Kaplan.

2002 Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson ξεκινάει νέα καριέρα σαν πιλότος με την Βρετανική αεροπορική εταιρία Astraeus. Συνήθως πετάει Boeing 757.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου