ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

DIMEBAG DARRELL: Δηλώσεις του Rob Halford

Χθες ήταν η μαύρη επέτειος (8 Δεκεμβρίου 2004), από την κτηνώδη δολοφονία του "Dimebag" Darrell Abbott, ενός από τους πλέον χαρισματικούς κιθαρίστες της μουσικής που παρακολουθούμε.


Θυμίζουμε ότι ο Dimebag δολοφονήθηκε επάνω στη σκηνή, κατά την διάρκεια ενός live που έδιναν οι Damageplan, στο Ohio, από το οπλισμένο χέρι ενός 25χρονου πρώην πεζοναύτη που ονομαζόταν Nathan Gale. Ο Gale δολοφόνησε συνολικά 4 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 3 πριν τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ο αστυνομικός James D. Niggemeyer, ο οποίος κατέφτασε στο club που έπαιζαν οι Damageplan, λίγο μετά από το μακελειό που είχε ξεκινήσει ο Gale.


Σε δηλώσεις του ο Metal God Rob Halford, τραγουδιστής των Judas Priest, απαντά για τον τρόπο που το έμαθε αλλά και για τις σκέψεις του για το τραγικό γεγονός.
«Βρισκόμουν στο σπίτι μου στο Phoenix. Νομίζω ότι κάποιος μου το έστειλε σε μήνυμα ή κάποιος μου το είπε στο τηλέφωνο και μου κοπήκανε τα πόδια. Σκέφτηκα, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Άνοιξα την τηλεόραση και όντως η είδηση υπήρχε στο CNN. Κάθισα εκεί και δεν το πίστευα. Και μετά ξέσπασα σα μωρό παιδί. Βαλάντωσα στο κλάμα. Και πραγματικά δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Είσαι απόλυτα μπερδεμένος, γεμάτος οργή, θέλεις να κομματιάσεις ό,τι υπάρχει γύρω σου. Θες να βάλεις μουσική, θες να πάρεις στο τηλέφωνο τον Phil (εννοεί τον Anselmo). Όλα αυτά τρέχουν στο μυαλό σου. Και προφανώς, ο Pat (Lachman, πρώην κιθαρίστας στους Halford), τραγουδούσε για τους Damageplan εκείνη την εποχή. Ήθελα να του τηλεφωνήσω, να τον ρωτήσω, τηλεφώνησες, δεν τηλεφώνησες; Τι στο διάολο συμβαίνει; Εκατομμύρια πράγματα τρέχουν στο κεφάλι σου την ίδια στιγμή. Αλλά ήταν πραγματικά τρομερό. Μου έμοιαζε αδιανόητο. Έχουμε χάσει ανθρώπους από πράγματα που οι ίδιοι προκάλεσαν στον εαυτό τους, από ποτό και drugs. Χάσαμε ανθρώπους όπως ο Ronnie (James Dio) από αυτού του είδους την αρρώστια. Αλλά το να σε δολοφονήσουνε με τέτοιο στυγερό τρόπο, είναι απλά παρανοϊκό. Απόλυτα παρανοϊκό. Ο John Lennon είναι ο μοναδικός άλλος άνθρωπος (που είχε την ίδια μοίρα), έτσι δεν είναι; Πλέον οι δύο τους θα είναι μαζί, όσο αναφορά το τι σημαίνουν και πως έχει αποτυπωθεί η μνήμη τους στις ζωές μας. Ο τρόπος που το όνομα του Dimebag θα συνεχίσει να υπάρχει, είναι η μοναδική παρηγοριά που έχουμε. Γιατί η δουλειά που άφησαν πίσω τους, θα ζήσει αιώνια. Αυτό είναι ευλογία».
metalhammer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου