ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

PassaTempo & Jethro Talibans @ ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!

Κυριακή, 27 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ.
Jethro Talibans (special guest Θανάσης Χουλιαράς - KollektivΑ) !!! Join us in a crazy crazy craaaazy live show!!!
Είσοδος: 10e
Οξυγόνο live!, Βούρβαχη & Κορυζή 4 ( μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού ), Νέος Κόσμο

......

Οι Verbal Delirium, την Κυριακή 10 Απριλίου στο Revenge of Rock (Λ.Αλεξάνδρας 34) έχουν μια "διαφορετική" μουσική πρόταση. Συνθέσεις σε ήχους rock alternative/progressive καθώς και ψυχεδελικά και αυτοσχεδιαστικά στοιχεία , υλικό από τον πρώτο τους δίσκο "So Close & Yet So Far Away" και όχι μόνο.

Με τη μουσική τους, υπόσχονται μια ακόμη ξεχωριστή, ποιοτική, μουσική βραδιά, για όσους τους γνωρίζουν ήδη και μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνους που θα τους ακούσουν για πρώτη φορά!

με τους Jargon σύηθεση/πλήκτρα/φωνή
Νίκο Μιχαηλίδη μπάσο
Νικήτα Κίσσονα κιθάρες
Γρηγόρη Παυλάκο τύμπανα.
Aναστάση Χαμηλάκη πλήκτρα
Λάμπρο Ματτόπουλο τρομπέτα - κιθάρα.

www.myspace.com/verbaldelirium
http://www.reverbnation.com/verbaldelirium
www.facebook.com/pages/Verbal-Delirium/125708860796091

........

Listen & download "ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ" - Motivo 4 feat. Νικήτας Κλιντ
Σήμερα στις 9:30 μ.μ.
“Το Ψυγείο”
Motivo 4 feat. Νικήτας Κλίντ

Στην τρίτη δισκογραφική δουλειά των Motivo 4, που ήδη κυκλοφορεί, ο Νικήτας Κλίντ έχει γράψει τους στίχους στο τραγούδι “Το Ψυγείο”, αλλά η συνεργασία δεν σταματά εδώ.

Ξαναμπήκαν στο στούντιο και βγήκαν με “Το Ψυγείο” σε μια πανέμορφη version όπου αυτή τη φορά ο Νικήτας Κλίντ ραπάρει, δίνοντας νέα διάσταση στο τραγούδι.

Αυτή τη νέα μορφή και τη νέα συνεργασία Motivo 4 – Νικήτα Κλιντ πάνω στο τραγούδι “Το Ψυγείο”, μπορείτε να την ακούσετε στον Atlantis Fm 105,2 και από τη σελίδα του σταθμού(www.atlantisfm.gr), το κατεβάζετε στον υπολογιστή σας, εντελώς δωρεάν και νόμιμα.

Σφιχτά τον κρατάνε
Για να διατηρηθεί
Τρελοί τον φυλάνε
Σ' ένα ψυγείο τον κρατάνε
Για να συντηρηθεί
Μη και μεταμορφωθεί…



LINKS:

.............

Οι Αθηναίοι metallers W.E.B. ανακοίνωσαν επιπλέον ημερομηνίες της περιοδείας THE GREAT MASS French Tour 2011 όπου θα συμμετάσχουν ως support σχήμα μαζί με τους SVART CROWN (Fr) και VALET PARN (Gr) και φυσικά headliners θα είναι οι θηριώδεις δαίμονες SEPTICFLESH (Gr). Να σημειωθεί ότι μια μέρα πριν την έναρξη της εν λόγω περιοδείας οι Ελληνικές μπάντες θα συμμετάσχουν και στο Durbuy Rock Festival στο Βέλγιο - http://www.durbuyrock.be/

Σε άλλα νέα , οι W.E.B. είναι ακόμα κλεισμένοι στα DEVASOUNDZ Studios και ηχογραφούν το νέο τους album καθώς επίσης σύμφωνα με πρόσφατο newsletter τους φαίνεται ότι προσεχώς θα ανακοινώσουν και μια εμφάνιση στην Αθήνα.

Οι επίσημες ημερομηνίες των εμφανίσεων των W.E.B. ως τώρα είναι:

13.05 Durbuy - Durbuy Rock Festival
14.05 Colmar - Grillen
15.05 Lyon - Marché Gare
16.05 Marseille - Poste à Galène
17.05 Bordeaux - Complexe
18.05 Rouen - 106
19.05 Paris - Nouveau Casino
21.05 Caen - Espace Coisel
22.05 Nantes - Ferrailleur
23.05 Toulouse – Ramier

.............

Heavy-Hard-Classic Rock Music Fans
Θα θελαμε να ευχαριστησουμε ολα τα μελη της σελιδας για την βοηθεια και τη στηριξη που προσφεραν ο καθενας με το τροπο του ! ! Οπως και να'χει καταφεραμε και ξεπερασαμε τα 4000 μελη ! ! ! Θα συνεχισουμε ! ! Πιστοι παντα στη μουσικη που αγαπαμε και αγαπατε ! ! Το Rock υπηρχε,υπαρχει,και θα υπαρχει παντα...! Να ειστε ολοι καλα ! ! Οι διαχειριστες._____________________________________________We would like to thank all the members of the page to help and support offered by everyone in the way! ! As it is, and we surpassed the 4000 members! ! ! Will continue! ! Always faithful to the music you love and love! ! The Rock was, there, and there will always be ...! Take care! ! Administrators

............

Ο Rous στο Guest Room του Atlantis 105.2FM
Ο μουσικός του οποίου τα τραγούδια έχουν παιχτεί όσο λίγα στα ελληνικά ραδιόφωνα τους τελευταίους μήνες, θα βρίσκεται πίσω απ’ τα μικρόφωνα και στις μουσικές επιλογές για 2 ολόκληρες ώρες.

...........
9MM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΔΗΜΑΣ (O.P.A)
IN A TESTUBE - RELOAD
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, 21:00 μ.μ.

Οι 9ΜΜ, αναβαίνουν στη σκηνή του Jasmin, την Κυριακή 20 Μαρτίου, έχοντας στις αποσκευές τους τα τραγούδια από το πρώτο τους album που μόλις κυκλοφόρησε. Τα μέλη των 9ΜΜ, παλιοί μας γνώριμοι από τη συμμετοχή τους σε πολλά Αθηναϊκά συγκροτήματα, υπογράφουν τη μουσική, τους στίχους, την ηχοληψία και την μίξη. Progressive rock, με μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές, χαρακτηρίζει τον ήχο τους, και ο στίχος θυμωμένος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Από το Jasmin, ξεκινά το κοινό μουσικό ταξίδι των 9ΜΜ με τον Γιώργο Γκικοδήμα, ένα ταξίδι που έχει αρχίσει ήδη από το studio, μιας και μαζί δουλεύουν αυτή την περίοδο, την επόμενη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου.

Ο Γιώργος Γκοκοδήμας, ιδρυτικό μέλος των O.P.A. συνεχίζει και μετά την διάλυση τους, να ταρακουνά τα θεμέλια της δισκογραφίας με έντονο καυστικό – αντιπολιτικό στίχο, αλλά και με «ακραία, ερωτικά φαινόμενα». Οι Ο.Ρ.Α. εκπροσώπησαν μια μουσική που στην Ελλάδα δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη και έτσι έκανε αμέσως αίσθηση. Συνδύαζε διάφορα είδη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο. Είχαν κυκλοφορήσει 4 δίσκους: «Εν+τάξει», «Κάνουμε τα αστεία σοβαρά», «Τράγων χορός» και «Μητέρα Γη».

Τη συναυλία ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι In A Testube και Reload.
Το alternative εκπληκτικό αυτό τρίο In A Testube, παρουσιάζει τα τραγούδια τους, και πάντα εντυπωσιάζουν για το πάθος και την ενέργεια τους. Οι Reload είναι μια νεοσύστατη ροκ μπάντα που δημιουργεί κλασσική ροκ ατμόσφαιρα με διασκευές αλλά και με δικά τους ανατρεπτικά τραγούδια.

Jasmin
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης 27
10€ (με ποτό)

LINKS:

9MM
www.myspace.com/9mmgr
http://www.facebook.com/pages/9MM/160417293987867
http://www.reverbnation.com/9mmgr
http://www.dailymotion.com/9mmband
http://www.youtube.com/user/mikesicktear

IN A TESTUBE
http://www.myspace.com/inatestube
http://www.reverbnation.com/inatestube3
http://www.facebook.com/profile.php?id=1..


.............
Γιώργος Δημητριάδης - Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στο Κοο Κοο...

Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και μας δίνει ραντεβού για δύο Πέμπτες (17 και 24 Μαρτίου) σε ένα από τα πιο rock στέκια της πόλης, για να μας ξεσηκώσει και να μας ταξιδέψει με πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του από την 20ετή του πορεία στην δισκογραφία. Μαζί του σε αυτές τις εκρηκτικές βραδιές και ο Λεωνίδας Μαράντης, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός, άρτι αφιχθείς από το Λονδίνο, έχοντας στριμώξει στην βαλίτσα του τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock αλλά και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λονδίνο – Αθήνα». Στο πλευρό τους συναντάμε και τους Spotlights, πέντε ορεξάτους μουσικούς, πάντα έτοιμους να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και να προσφέρουν μια διαφορετική δυναμική στα τραγούδια.
Ο Γιώργος Δημητριάδης βρίσκει στο πρόσωπο των Spotlights τους νέους του «μικρούς ήρωες» και υπόσχεται να μας χαρίσει δύο βραδιές γεμάτες «ηλεκτρισμό», δίνοντας για ακόμη μια φορά το στίγμα του γνήσιου rock performer. Με όπλο τον ανανεωμένο του ήχο αλλά και την εκρηκτικότητά του πάνω στην σκηνή θα ξεκινήσει μια μεγάλη διαδρομή «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από τους πρώτους του δίσκους και τις πρώτες του μεγάλες επιτυχίες («Ξύπνα…φτάσαμε», «Όσα μου ‘χεις χαρίσει») και θα καταλήξει στον δέκατο και τελευταίο προσωπικό του δίσκο, τo «Σάββατο» («Ένα βράδυ λιγότερο», «Τι να σκεφτώ»). Δεν θα ξεχάσει όμως και να αποθέσει έναν φόρο τιμής στο rock που τον επιρρέασε μουσικά, ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ξένες διασκευές από τα 60’s, τα 70’s αλλά και το σήμερα.
Ο Λεωνίδας Μαράντης ενώνει κι αυτός τις δυνάμεις του με τον Γιώργο και τους Spotlights και μετά από 8 χρόνια περιπλανήσεων στην πρωτεύουσα του rock, επιστρέφει στην Αθήνα με έναν «Άσσο στο μανίκι». Με εφόδιο μελωδίες, ακούσματα και ερεθίσματα επηρεασμένα απο το vibe του βρετανικού rock, άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση ο Λεωνίδας στήνει ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι από το «Λονδίνο» μέχρι και τη «Σκουφά και Σίνα» (το πρώτο τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα) και μας ξεδιπλώνει ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα μαζί με διασκευές από την βρετανική rock σκηνή.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι για αυτές τις δύο βραδιές είναι και οι Spotlights. Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαίδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου