ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"Αντέλμα" με τον Στάθη Δρογώση

Καλησπέρα σε ολα τα μέλη και συγνωμη για την ενόχληση....ήθελα να ενημερώσω για την ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ που σημβαίνει αυτήν την στιγμή στην Λιβύη!!καλω όλους τους φιλους της αντέλμα να συμμετέχουν αυριο στην διαμαρτηρία έξω απο την Λιβυκή πρεσβία.Συγνώμη ξανα για την ενόχληση!και ευχαριστώ γιαι τον χρονο σας!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 22/2 στις 5 μ.μ. στο Λιβυκό Σχολείο

Οι Λίβυοι που ζουν στην Αθήνα είναι σοκαρισμένοι από την υπέρμετρη βία που ασκείται εναντίον των συμπατριωτών τους, οι οποίοι διαδηλώνουν ειρηνικά σε όλη τη Λιβύη για τον εκδημοκρατισμό της χώρας τους. Καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στο λιβυκό λαό, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, 5 το απόγευμα, μπροστά από το Λιβυκό Σχολείο, στη Λεωφόρο Κηφισίας, γωνία με 25η Μαρτίου, στο Φάρο Ψυχικού, απέναντι από μεγάλο σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι νεκροί μετριούνται ήδη σε εκατοντάδες και αυξάνονται συνεχώς. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται σε όλη τη χώρα. Οι δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποιούν πραγματικά πυρά και υποστηρίζονται από μισθοφόρους. Σύμφωνα με μαρτυρίες Λίβυων γιατρών, όλα τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από τραυματίες και νεκρούς.

καλουμε όσους έχουν τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να βοηθήσουν ώστε να μην λειτουργήσει το σχέδιο της κυβέρνησης να εμποδίσει την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με το εξωτερικό για να απομονώσει τους διαμαρτυρόμενους και να καταπνίξει την αντίσταση στο καθεστώς.

Οι Λίβυοι της Αθήνας ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα, τα μέσα ενημέρωσης, τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και όλον τον ελληνικό λαό να βοηθήσουν τον λαό της Λιβύης απέναντι στην αγριότητα και βαρβαρότητα του καθεστώτος Καντάφι και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου