ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...14 Νοεμβρίου

1949 O Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός James Young γεννήθηκε στο Chicago. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα Styx.


1952 Ο Αμερικανός μπασίστας Alec John Such γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη. Υπήρξε μπασίστας του συγκροτήματος Bon Jovi μέχρι και το 1994.


1970 Κυκλοφορεί το τραγούδι "Black Magic Woman" από το συγκρότημα Santana. Ήταν μια δημιουργία του Peter Green και είχε πρωτοκυκλοφορήσει από τους Fleetwood Mac το 1968.


1995 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το live άλμπουμ με τον τίτλο "Stripped". Περιέχει τραγούδια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά σε στούντιο της Ιαπωνίας (3-5 Μαρτίου) και Πορτογαλίας (23-26 Ιουλίου) αλλά και σε clubs στο Λονδίνο, Παρίσι και Άμστερνταμ. Είναι το δεύτερο άλμπουμ τους με την Virgin Records. Μεταξύ των τραγουδιών του άλμπουμ είναι και τα "Like a Rolling Stone" (Bob Dylan), "I'm Free", "Wild Horses", "Angie", κ.α.


2000 Κυκλοφορεί στην Αμερική το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του industrial metal συγκροτήματος Marilyn Manson με τον τίτλο "Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death)". Οι στίχοι όλων των τραγουδιών του άλμπουμ έγραψε ο Manson. Το αρχικό εξώφυλλο απεικόνιζε τον Manson στην στάση του εσταυρωμένου και... χωρίς την κάτω γνάθο. Λόγω της άρνησης πολλών δισκοπωλείων να το βάλουν στα ράφια τους, δημιουργήθηκε ένα νέο εξώφυλλο το οποίο τοποθετήθηκε πάνω από το πρώτο σαν "κάλυμμα". Είναι ένα θεματικό άλμπουμ και το τελευταίο της τριλογία που περιείχε τα "Antichrist Superstar" και "Mechanical Animals". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Fight Song", "Disposable Teens", "The Nobodies", κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου