ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ
από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ στο JASMIN rock club

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, θα εμφανίζεται με την μπάντα του στο JASMIN rock club (Αθήνα, Γουδή, Μιχαλακοπούλου 150 & Σινόπης).

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου στις 10:30 μ.μ. - Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 στις 2:00 π.μ.
Αθήνα, Γουδή
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινόπης

..............
ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ στο GHOST HOUSE
για 4 Σάββατα 30 Οκτ. - 20 Νοεμ

Ο τραγουδοποιός Κώστας Χρονόπουλος εμφανίζεται στο «Ghost House», Λεπενιώτου 26, Ψυρρή (τηλ 210-3236431), από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, για τέσσερις εμφανίσεις, 30/10,6/11 ,13/11 & 20/11 μεταφέροντας τα τραγούδια του από τους τρείς προσωπικούς του δίσκους αλλά και τις πολύ καλές ερμηνείες των διασκευών του, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια.
Στο site του Κώστα, www.kostasxronopoulos.gr μπορείτε να δείτε τα βιντεοκλίπ και να ακούσετε τα τραγούδια του και, βέβαια, τον ίδιο ζωντανά στο «Ghost House».
Τον Κώστα πλαισιώνει τετραμελής μπάντα (Ντραμς: Νίκος Δέδες, Κιθάρες: Μιχάλης Τσελέπης, Μπάσο: Κώστας Μαυριδάκης, Βιολί:Παναγιώτης Πρατίλας).

Με την υποστήριξη του Δίεση 101,3

Ώρα Έναρξης: 23.00
Τιμή εισητηρίου: 8 €

GHOST HOUSE
ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26 ΨΥΡΡΗ
Athens, Greece
.............
BAD CASE live @ GLAM BAR- GAZI - 10/9/10

Οι Badcase έτοιμοι για ένα νέο δυναμικό live που θα περιλαμβάνει ένα σύνολο γνωστών και αγαπημένων κομματιών από το χώρο του classic και hard rock, ανεβαίνουν στη σκηνή του Glam Bar στο Γκάζι το Σάββατο 9 Οκτωβρίου! Μην το χάσετε!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30!
.............
Killing Joke @ Gagarin 205
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου · 8:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Doors Open: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 30 € (προπώληση) / 32 € (ταμείο)
Διάθεση Εισιτηρίων:
Ticket House, Public, www.ticketarena.gr

Τους περιμέναμε πολλά χρόνια, είναι αλήθεια. Και τώρα ήρθε η ώρα για να λάβει τέλος αυτή η αναμονή. Οι Killing Joke - ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του Post-Punk, που με τον μοναδικό ήχο τους επηρέασαν αμέτρητες μεταγενέστερες Alternative, Industrial, Gothic και Metal μπάντες – θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην Αθήνα (στο Gagarin 205 Live Music Space) και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (στο Principal Club Theater).
Ευρέως γνωστοί στο κοινό χάρη στο πασίγνωστο hit-single “Love Like Blood”, οι Killing Joke αποτελούν ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, εδώ και 30 (και πλέον) χρόνια, και μάλιστα σε ολόκληρο το φάσμα της. Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις όπου ένα συγκρότημα χαίρει μίας σχεδόν καθολικής εκτίμησης και θαυμασμού από τόσους σύγχρονους και μεταγενέστερους μουσικούς, όπως συμβαίνει στη δική τους.

οι Killing Joke θα εμφανιστούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, στο Gagarin 205. Τη συναυλία θα ανοίξουν special guests. Σχετική ανακοίνωση σύντομα.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Εισιτήρια προπωλούνται στο www.ticketarena.gr. Από την Παρασκευή 24/9, θα διατίθενται και στα: Public (Πλ. Συντάγματος) και Ticket House (Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 3608366). Η τιμή τους είναι 30 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543 / Website: www.gagarin205.gr

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:
Θωμάς Μαχαίρας / thomasknife69@gmail.com

...............
«ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ»
Γιάννη Μηλιώκα και Γεωργία Γραμματικού

Aπό Παρασκευή 8, Σάββατο 9 Οκτώβριου και για έξι συνολικά εμφανίσεις!!!


Τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή και με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση, στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό. Μαζί του η Γεωργία Γραμματικού, μια ξεχωριστή στιχουργός, συνθέτης και ερμηνεύτρια. Την θυμόμαστε από τα τραγούδια της από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Μαύρο πρόβατο”, στο οποίο έχει τραγουδήσει και το ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη “Τα τραγούδια μου”. Πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με τον Γιάννη Μηλιώκα στο νέο του δίσκο, ως συνδημιουργός στο τραγούδι “ΔΕΗ”. Στίχοι αληθινοί, τολμηροί, επίκαιροι για πολλές αναγνώσεις. Μουσική άλλοτε rock και λαϊκή, άλλοτε funky και παραδοσιακή, άλλοτε παιδικά τρυφερή , αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Μηλιώκας και η Γεωργία Γραμματικού ανήκουν στην γενιά των τραγουδοποιών, που πιστεύουν, ότι οι καλλιτέχνες πρέπει δεν πρέπει να βάζουν όρια στην τέχνη τους. Μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Μηλιώκα όπως “Ροζ”, “Γκρέκο Μασκαρά”, “Κακοσάλεσι”, “Για το καλό μου”, “Μαλάκες”, “Κάπου θα συναντηθούμε”, “Ποιμενικό ροκ”, ”Χαραμοφάης” κ.α. συνυπάρχουν με τραγούδια της Γεωργίας Γραμματικού αλλά και μεγάλων ελλήνων και ξένων δημιουργών, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα δυναμικό διάρκειας 3 ωρών.
ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 38,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
...............
ΦΩΝΗΤΙΚΗ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗ
Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου · 8:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.

Το Centre of Modern Music, σε συνεργασία με δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής, την Ελένη Πέτα και τον Παναγιώτη Μάργαρη, πρωτοτυπεί στη μουσική εκπαίδευση με το τμήμα ΦΩΝΗΤΙΚΉΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ.
Το τμήμα αυτό είναι μάθημα μεγάλης σπουδαιότητας, που λειτουργεί με επίκεντρο τις εκφραστι...κές δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής, είτε ως αυτοδύναμο μουσικό όργανο, είτε σε συνδυασμό με τη συνοδεία κιθάρας, για όσ...ους πραγματικά ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής, μέσω ενός πλούσιου ρεπερτορίου από Έλληνες και ξένους συνθέτες, όπου εξερευνούνται οι ατομικές ικανότητες των σπουδαστών.
Καλλιεργείται & βελτιώνεται ρυθμικά-ερμηνευτικά & τονικά η φωνή του ερασιτέχνη, του επαγγελματία τραγουδιστή, του ηθοποιού, του σπουδαστή δραματικής τέχνης, του σπουδαστή φωνητικής & ελαφρού τραγουδιού.
Μέσα από ομαδικές συνευρέσεις, εξερευνώνται παράλληλα οι πολλαπλές δυνατότητες που διαθέτει η ανθρώπινη φωνή, ενώ παράλληλα τα μέλη της ομάδας θα εμβαθύνουν στη συνύπαρξη λόγου και μελωδίας.
Επίσης, επεξεργάζονται μελωδικά και στιχουργικά πρότυπα, που γίνονται με βάση τους αυτοσχεδιασμούς.
Το πρόγραμμα σπουδών είναι διετές και κατά τη διάρκεια της φοίτησης, οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε τρία μεγάλα αφιερώματα καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη πορεία του τμήματος.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με συναυλία στο αμφιθέατρο ΜΟΥΣΙΚΟΙ & ΜΟΥΣΙΚΗ του Πυθαγορείου ωδείου, όπου συμμετέχουν όλα τα μέλη του τμήματος, σε τραγούδια που επιλέγονται και επεξεργάζονται ξεχωριστά στη διάρκεια της σχολικής περιόδου, ενώπιον κριτικής επιτροπής επώνυμων καλλιτεχνών.
Στο τέλος της συναυλίας θα γίνει η απονομή βραβείων & χρηματικών επάθλων στους τρεις πρώτους διακριθέντες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 2009-10
08/12/2009 Αφιέρωμα στον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ
17/02/2010 Αφιέρωμα στον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
19/05/2010 Αφιέρωμα στον ΝΟΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 2010-11
...?

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΩΔΕΙΟ - ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 43,
ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛ:2108143260

..............
THE LAST CHANCE PARTY

The Last Chance Party
Fridays @ BAROUGE
on dexx: Dimitris Papaspyropoulos

tel: 6945 371194, 6985 553307
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου στις 11:30 μ.μ. - 02 Οκτωβρίου στις 5:30 π.μ.
Barouge Club, Gazi
Andronikou 4
Athens, Greece
...............
Ο ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ LIVE @ ENZZO

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη σε μία τελευταία ζωντανή εμφάνίση που θα μας μείνει αξέχαστη!!!
Μην ξεχνάτε... μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέρος του προγράμματος.!!!
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου στις 11:30 μ.μ. - 30 Σεπτεμβρίου στις 3:30 π.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
ΕΝΑΡΞΗ: 23:30
Μαζί όπως πάντα οι MatBoys:

Drums: Βαγγέλης Παπαχρηστόπουλος
Bass: Δημήτρης Μουτάφης
Guitar: Κώστας Φοίτος
Sound engineer: Δημήτρης Καρπούζας
Στα πλήκτρα ο Νίκος Σάλτας
Τηλ. κρατήσεων: 210 5782610
ENZZO CLUB
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 72
.............
VAVOURA BAND ETHNIC LIVE

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου · 8:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.
Μία σπάνια εμφάνιση των Vavoura Band σε ένα καταπληκτικό Live ethnic Rock show!!!!!
Παρουσίαση του νέου τους CD ETHNIC-MUSIC FOR FILMS !!!!
Do not miss this show....!!!!!
Lets ROOOOOCK !!!! Be there !!!!

πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη-Πνευματικό κέντρο δήμου Αγ.Παρασκευής.
Είσοδος από Θεμιστοκλέους και Αθ. Διάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου