ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα... 22 Σεπτεμβρίου

1951 Γεννήθηκε στο Yorkshire της Αγγλίας, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός David Coverdale. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στα hard rock συγκροτήματα Deep Purple (1973-1976) και Whitesnake (1977-2002). Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Burn", "Mistreated", "Soldier of Fortune", "Still of the Night", "Here I Go Again", "Is This Love", κ.α.

1958 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Joan Jett (Joan Marie Larkin) γεννήθηκε στο Lansdowne της Pennsylvania. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής το 1982 με το συγκρότημα Joan Jett & the Blackhearts και την μεγάλη τους επιτυχία "I Love Rock 'n' Roll" (The Arrows). Άλλη μεγάλη επιτυχία τους το τραγούδι "I Hate Myself for Loving You" το 1988. Συχνά αποκαλείται και "Queen of Rock 'n' Roll".

1980 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το τραγούδι "She's So Cold". Σκαρφάλωσε μέχρι την 33η θέση των UK Singles Chart και No 26 του US Billboard Hot 100. Ήταν μέρος του άλμπουμ "Emotional Rescue" που είχε κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου.

1990 Οι Nirvana πραγματοποιούν συναυλία στο Motor Sports International Garage με τον Dan Peters (Mudhoney) στα τύμπανα. Στο ακροατήριο βρίσκεται ο μελλοντικός τους ντράμερ, Dave Grohl.

1992 Στα Warner Hollywood Studios του Λος Άντζελες, ο Bruce Springsteen με τους Other Band δίνουν παράσταση για λίγους τυχερούς στα πλαίσια του "MTV's Unplugged Series". Κατά την διάρκεια της εμφάνισης, το συγκρότημα άρχισε να χρησιμοποιεί ηλεκτρικά όργανα, με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο unplugged... Η παράσταση ηχογραφείτε και μαγνητοσκοπείτε, και θα κυκλοφορήσει αργότερα σαν live άλμπουμ και βίντεο με τον τίτλο "In Concert/MTV Plugged".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου