ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

CLAIRVOYANT


Η POWER METAL μπάντα CLAIRVOYANT δημιουργήθηκε το 1989
στα Ψαχνά Ευβοίας, όπου είναι και η έδρα της μέχρι σήμερα,
από τους αδερφούς Βαγγέλη και Γιώργο Κεραμιδά (κιθάρα και drums αντίστοιχα) οι οποίοι είναι ο άξονας του group μέχρι και σήμερα.
Η πρώτη σύνθεση της μπάντας ολοκληρώθηκε το 1991.
Τα πρώτα live έλαβαν χώρα στην Χαλκίδα με τοπικές μπάντες
και συνεχίστηκαν μέχρι το 1996 όπου εκείνη την χρόνια κυκλοφόρησε το demo με τίτλο "THE SIGN" όπου περιέχονται τα τραγούδια: "FIGHTER'S SOUL", "CLAIRVOYANT", "THE LEGEND JUST BEGUN" το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Το 1997 πραγματοποιείται live στην Χαλκίδα
(στο κάστρο της πόλης) με τους Rotting Christ.
Και η μπάντα εμφανίζεται στην συλλογή "10 ΝΟΤΕΣ" με το νέο τραγούδι "DEATH AT 300Km". Το 1998 κυκλοφορεί το "PROMO 1998" με τα επαναηχογραφημένα τραγούδια που υπήρχαν στο "THE SIGN" μαζί με τα νέα τραγούδια: "CRAZY WIND", "THE PLACE" και μια διασκευή στο κλασσικό "DON'T SAY GOODBYE (TONIGHT)" των θρυλικών VIRGIN STEELE. Απο εκεί και έπειτα η μπάντα πραγματοποιεί live στην Αθηνά με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σκηνής. Τον Γενάρη του 2000 κυκλοφορεί το πρώτο album με τίτλο "FIGHTER'S SOUL" το οποίο πήρε καλές κριτικές και εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα η μουσική της μπάντας να διαδοθεί ευρέως. Μετά την κυκλοφορία του album ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις και συμμετοχές με μεγάλες μπάντες όπως τους: Power Crue, Inner Wish, Dream Weaver, Reflection, Raging Storm, Sorrowfull Winds... αλλά και με μεγάλα ξένα ονόματα είτε support όπως με τους JAG PANZER το 2003 ειτε σαν συμμετέχοντες (Βαγγέλης Κεραμιδάς 1998) σε clinic του PAUL GILBERT (RACER-X, ex-MR.BIG, SOLO), και (Γιωργος Κεραμιδας 2001) MIKE PORTNOY (DREAM THEATER). Το "FIGHTER'S SOUL" επανεκδόθηκε το 2003 με διαφορετικό εξώφυλλο από το περιοδικό "TRUE METAL" έτσι ώστε ο δίσκος αυτός να μπει σε ακόμα περισσότερα σπίτια. Το 2003 η μπάντα ανανεώνεται με 2 νέα μέλη και με το τραγούδι "STAND AND RESIST" μπαίνει στην συλλογή "HELLENIC FORCES" του ομώνυμου fanzine.
Το 2005 στις 22/10 HEADLINERS στο "SICK ON STAGE" φεστιβαλ μαζι με VIOLET VORTEX, HYPERION κ.α. Το 2006 στις 4/03 CO-HEADLINER στους PRAYING MANTIS μαζί με τους RAINDREAM(ex WISDOM). Το 2007 στις 20/06 CO-HEADLINER στους ARTCH μαζί με τους SORROWFUL WINDS. Το 2007 στις 1-11 SUPPORT στους LEATHERWOLF μαζι με τους RAGENHEART και τους MARAUDER. Το 2008 μετα απο ενα ακομη LIVE τον Φεβρουαριο, ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του ALBUM Με το νέο μέλος των CLAIRVOYANT τον ΒΑΣΙΛΗ "COLIN" ΚΟΝΤΟ στα φωνητικά.
Η ποιο σημαντική εμπειρία μας σε Live, πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι στις 4 Ιουλίου στη Μυτιλήνη σαν support στους S C O R P I O N S. Η τελευταία μας συναυλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο ΑΝ clup με 2 ελληνικά συγκροτήματα, τους Convixion και Strikelight και τους «μεγάλους» “ANGELWITCH”.
Το νέο ALBUM "TIME'S CRIME" μόλις κυκλοφόρησε και τα VIDEO CLIP των τραγουδιών: TIMES CRIME και ROCKING HARD παίζονται στο ελληνικό MTV και σε άλλα μουσικά κανάλια.
Στο youtube και στο myspace μπορείτε να βρείτε υλικό από συναυλίες φωτογραφίες και videoclips.
Αυητ τη Δευτέρα 11 Ιανουαριου στις 10μ.μ. ο Βαγγέλης Κεραμιδάς θα μιλήσει για το συγκρότημα και τα σχέδια τους στην εκπομπή του Ζήση Πετκανά ROCK OVERDOSE
(http://www.energyfmkastoria.com)
Contact: mervagmetal@yahoo.gr , mervagmetal@hotmail.com ,tel:6974714874 , website:clairvoyant.gr, facebook:clairvoyant metal , & vaggelis keramidas myspace.com/clairvoyantgr

Απολαύστε εδώ τα videoclips "Rocking Hard" και "Times Crime"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου