ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΡΙΣΚΟ LIVΕ @ ΜΙKE'S IRISH BAR ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10 @ 23.00
"ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ εδώ & μια δεκαετία στην αθηναΪκή σκηνή & όχι μόνο..
με απίστευτη ενέργεια,πρωτότυπο υλικό & μοναδικές διασκευές, χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη unsigned μπάντα!!ελληνόφωνο funk - rock με κάποιες super classic αγγλόφωνες πινελιές"
the party goes on στην σκηνή του Mike's..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ -ΚΙΘΑΡΕΣ/TΡΑΓΟΥΔΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ / ΚΡΟΥΣΤΑ
PETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΤΥΜΠΑΝΑ
Σινώπης 6,
Πύργος Αθηνών Αμπελόκηποι
doors open @ 22.30
είσοδος 12e (με ποτό)
hellooooooo..
////////////
koumbotrypes a.e.+synnefa me pantelonia

2 nea album parousiazontai ston πυρήνα από το μιχάλη κουμπιό και το μιχάλη νικολούδη και την παρέα τους το cd "κουμπότρυπες α.ε. και άλλες μπλε και μαύρες ιστορίες"και από τα σύννεφα με παντελόνια το cd"aphrodites' choice" ////////////////////

Ο Στάθης Δρογώσης στον "Σταυρό του Νότου"

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την κυκλοφορία του καινούριου 3ου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ” θα ξεκινήσει παραστάσεις στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (club) την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.
Από τότε και μέχρι τις γιορτές ο τραγουδοποιός μαζί με τους καινούριους συνεργάτες του θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή μια διαφορετική συναυλία.
Τραγούδια από όλους τους δίσκους του Δρογώση και από τα παλιά καλά “ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ” ,σχεδόν ολόκληρο τον καινούριο δίσκο του και επιλεγμένες αγαπημένες του διασκευές-έκπληξη ,θα περιέχει το πρόγραμμα κάθε παράστασης.
Μετά από αρκετές συνεργασίες ο Δρογώσης δοκιμάζει να παίξει μόνος του για πρώτη φορά. Για αυτό το λόγο δημιούργησε ένα καινούριο συγκρότημα με όνομα “ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ” (από το ομώνυμο τραγούδι του καινούριου δίσκου).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τα τραγούδια του Στάθη Δρογώση με διαφορετικό τρόπο και όλη η αισθητική της παράστασης θα παραπέμπει σε συναυλία.
Τα τραπέζια στο σταυρό θα είναι λίγα αφού τα “μεγάλα στελέχη” θα κάνουν τους όρθιους θεατές να τραγουδήσουν και να χορέψουν!
Τα “ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ” είναι:
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ - κιθάρες
ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - τύμπανα
ΚΩΣΤΑΣ ΒΗΧΟΣ - μπάσο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ - τσέλο
ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΠΟΝΑΣΣΙ - κιθάρες,όμποε
Τα σκηνικά της παράστασης έφτιαξε η Ροζαμάλια Κυρίου
Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑ!

/////////////

Οι Ανυποπτοι Διαβατες στη Γυαλα!!!

Έναρξη:
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009 στις 9:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μακεδονίας & Σμυρνης 3 στον Ταύρο
Άλλη μια εμφάνιση των Ανύποπτων που ελπίζουμε με τη συμμετοχή σας να εξελιχθεί σε μια πολύ ομορφη Rock βραδιά με χωρίς υποψίες!!!!

//////////

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ στο «Orient live», στη Θεσσαλονίκη
Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου& για τέσσερις Παρασκευές στο «Orient live», στη ΘεσσαλονίκηΟ Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού, με τη Νατάσα Μηνδρινού, ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει αποκτήσει πια το δικό του κοινό.
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και για τέσσερις Παρασκευές ακόμη, ο Λεωνίδας και η παρέα του θα βρίσκονται στη σκηνή του «Orient», στη Θεσσαλονίκη, με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό και φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk. Τους ήχους συνοδεύουν χορευτικά και κωμικά δρώμενα επί σκηνής , με στόχο τη δημιουργία παρεϊστικης ατμόσφαιρας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.
Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ταξίδι για να σε βρω», αλλά και διασκευές ξένων δημιουργών.
Orient Live
Τσιμισκή & Κομνηνών 18
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 244 623
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/
Από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
& κάθε Σάββατο
στο «Koo Koo»,
στο Γκάζι

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού, με τη Νατάσα Μηνδρινού, ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει αποκτήσει πια το δικό του κοινό.
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου , αλλά και κάθε Σάββατο, ο Λεωνίδας και η παρέα του επιστρέφουν στη σκηνή του «Koo Koo», με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό και φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk.
Τους ήχους συνοδεύουν χορευτικά και κωμικά δρώμενα επί σκηνής , με στόχο τη δημιουργία παρεϊστικης ατμόσφαιρας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ταξίδι για να σε βρω», αλλά και διασκευές ελλήνων και ξένων δημιουργών.
Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισόδου: 10€
Κοο Κοο: Ιάκχου 17, Γκάζι
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/

////////////


Οι Dust N' Bones, το καλύτερο tribute live act στους Guns N' Roses στην Ευρώπη επιστρέφουν στο STRIP και το SIN CITY (πρώην TEXAS Necropolis) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου! Περισσότερα σύντομα!Support συγκροτήματα:DANGER ANGELWILD MACHINESEX RATEDTHUNDERDOLLSΈναρξη 20:00Είσοδος: 15 ευρώ(με δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις)--
Τους χαρακτήρισαν ως το πιο επικίνδυνο συγκρότημα στον κόσμο. Και δεν είχαν άδικο. Οι original Guns N’ Roses ήταν μια ολέθρια rock n’ roll μηχανή, η απόλυτη ενσάρκωση του “Sex, Drugs And Rock N’ Roll” τρίπτυχου, που ξεκίνησε να λειτουργεί και αυτοκαταστράφηκε σε λιγότερο από μια δεκαετία.
Κανένα άλλο συγκρότημα στην ιστορία του rock n’ roll, δεν κατάφερε να θεμελιώσει ένα τέτοιο μύθο με μόνο τέσσερα studio άλμπουμ!Από τότε μέχρι σήμερα, το να είσαι fan των Guns N’ Roses, εμπεριέχει ένα εθιστικό ρίσκο άλλοτε απογοήτευσης ή προδοσίας και άλλοτε ενθουσιασμού, δικαίωσης και αναπάντεχων συγκινήσεων.Oι Dust N’ Bones προσπαθούν να μεταφέρουν επί σκηνής το κλίμα και την ατμόσφαιρα της εμφάνισης των Guns, για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν το αυθεντικό σχήμα εν δράση στα 80s και 90s, με απόλυτα πιστό τρόπο.
Περιοδεύοντας την Ευρώπη από το 2004 με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών, ερμηνεύουν όχι μόνο τραγούδια από τα άλμπουμ των Guns N’ Roses (Αppetite for Destruction, Lies, Use Your Illusion I, II και Τhe Spaghetti Incident) αλλά και διασκευές που το γκρουπ συνήθιζε να παίζει, ακυκλοφόρητα κομμάτια, fillers ακόμα και σόλο υλικό.
Η πρόσφατη και πρώτη επισκεψή τους στην Αθήνα, έπεισε ακόμα και τους πιο δύσπιστους GNR fans - στην ιδέα του "tribute" - για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, την ενέργεια των shows τους και την επαγγελματικότητα τους.Χορηγός DESPERADO Beer.Mε την υποστήριξη του Jack Daniel's.
Yποστηρικτές:Black N' Rose (Θεμιστοκλέους 47), Rocking.gr, Solidrock.gr, Rockguide.gr, Αthensbars.gr
Οι Dust N' Bones στο youtube:

///////////

Shmera 11 Oktobriou o Nikos Faitas mesa apo to radiokerkyra.gr stis 20:00 tha parousiasei thn mousikh douleia apo tous BADOG....stay tuned guys!!!!!!!!!http://www.facebook.com/group.php?gid=79636298458&ref=ts#/group.php?gid=101059950546&ref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου