ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανακοινώθηκαν
οι υποψηφιότητες για την είσοδο στο Rock n Roll Hall Of Fame.
Ξεχωρίζουν τα ονόματα των
Red Hot Chili Peppers και τον ABBA
Μάλιστα οι πρώτοι έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι καθώς στη πρώτη τους χρονιά που έχουν δικαίωμα για είσοδο στο Hall Of Fame, είναι και υποψήφιοι. Θυμίζουμε πως για να μπορέσει να μπει κάποιος καλλιτέχνης στο παραπάνω εκλεκτό club πρέπει να έχει κλείσει 25 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του single ή δίσκο. "Eίναι τιμή μας", δήλωσε ο drummer των peppers, Chad Smith και συνέχισε με μία μικρή δόση αλαζονείας, "Προφανώς το Hall Of Fame έχει καταπληκτικό μουσικό γούστο". Εκτός από τους RHCP, τη πρώτη τους υποψηφιότητα καμαρώνουν ο LL Cool J και οι KISS.
Συνολικά 12 συγκροτήματα και μουσικοί έχουν προταθεί για τις φετινές εισόδους αλλά τελικά μόνο πέντε θα έχουν τη μεγάλη αυτή τιμή. Η επιτροπή αποτελείτε από 500 άτομα και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τον Ιανουάριο.
Οι υποψηφιότητες είναι: ABBA, The Chantels, Jimmy Cliff, Genesis, The Hollies, Kiss, LL Cool J, Darlene Love, Laura Nyro, Red Hot Chili Peppers, The Stooges, Donna Summer.
Πέρυσι είχαν εισαχθεί οι Metallica, ο Jeff Beck, οι Little Anthony & The Imperials, οι Run-D.M.C. και ο Bobby Womack.
Στο μεταξύ, φέτος το Rock n Roll Hall Of Fame κλείνει 25 χρόνια ζωής και τον Οκτώβριο με αφορμή αυτό θα γίνουν δύο μεγάλες συναυλίες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα σε αυτούς που θα συμμετέχουν θα είναι οι U2, o Bruce Springsteen, οι Metallica, ο Eric Clapton και άλλοι.
Παράλληλα αναμένεται να κυκλοφορήσει κασετίνα με 9 DVD και τίτλο, Rock And Roll Hall Of Fame Live καθώς και βιβλίο με τίτλο, Τhe Rock And Roll Hall Of Fame: The First 25. Years.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου