ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Rosebleed pre-release live party (+The Place Within) at Rythmos Stage

Ένας από τους πιο αναμενόμενους δίσκους της χρονιάς εγχωρίως, ο πρώτος δίσκος των Rosebleed, κυκλοφορεί στα τέλη Νοεμβρίου και τιτλοφορείται “White Balloons”. Το άλμπουμ είναι σε παραγωγή του διεθνούς φήμης παραγωγού Clive Martin και περιέχει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν φέτος σε αυτή τη χώρα! Οι Rosebleed, στο πλαίσιο της μηνιαίας συνάντησης με τους φίλους τους στη Μουσική Σκηνή της γειτονιάς τους, Ηλιούπολης, στο Ρυθμός Stage, θα παρουσιάσουν ζωντανά το άλμπουμ αυτό στις 16 Νοεμβρίου. Μαζί με τα τραγούδια του άλμπουμ θα ακουστούν και ενδιαφέρουσες διασκευές καθώς και κομμάτια από το EP “Stories” που κυκλοφόρησε πέρυσι.



Η μοναδικότητα της βραδιάς, όμως, έγκειται στο ότι θα μπορέσετε να προμηθευτείτε το άλμπουμ πριν αυτό κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία ή online!
Τη βραδιά ανοίγουν οι The Place Within, το εξαιρετικό νέο Πατρινό συγκρότημα το οποίο έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τους Rosebleed, ετοιμάζει τη πρώτη του single κυκλοφορία και το οποίο αξίζει κανείς να ανακαλύψει! (www.mypace.com/theplacewithin)

Rosebleed

‘White Balloons’ release live party
Guests: The Place Within
Δευτέρα 16 Νοεμβρίου
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Info: 210-9750060 www.rythmos-stage.gr
Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
www.myspace.com/rosebleed696

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου