ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

♪♫♪♪♫♪ Θές ν' ακούσεις τι παίζεις?? ♪♫♪♪♫♪ Recording no

Εάν θές ν'ακούσεις τι παίζεις κατα τη διάρκεια της πρόβας σου, τα PROVA Music Studios έχουν να σου κάνουν τις παρακάτω προτάσεις:

Πολλές φορές νομίζουμε ότι παίζουμε καλά στην πρόβα μας αλλά όταν ακούσουμε το αποτέλεσμα διαπιστώνουμε πράγματα τα οποία δεν έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό μας...Ανακαλύπτουμε το ύφος μας, τα λάθη μας, καθώς και τα θετικά μας στοιχεία..
Τα PROVA Studios έχουν δύο προτάσεις για να ακούσεις αυτό που παίζεις:
ΠΡΟΤΑΣΗ 1:
ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΧΩΡΟΥ (€5/h)
Σε αυτή την περίπτωση η ηχογράφηση γίνεται με επιλεγμένα μικρόφωνα χώρου τα οποία κάνουν λήψη του ήχου όμοια με αυτή που θα άκουγε το αυτί του ανθρώπου κατά τη διάρκεια της πρόβας, πράγμα που σημαίνει ότι οι στάθμες των οργάνων θα είναι έτσι όπως τις έχουν ρυθμίσει οι μουσικοί και τις ακούμε μέσα στην αίθουσα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2:
ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ (€10/h)
Σε αυτή την περίπτωση το ηχητικό σήμα όλων των μουσικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της φωνής, περνάει από την ψηφιακή κονσόλα και δίνουμε μια stereo έξοδο στον ψηφιακό καταγραφέα TASCAM έχοντας την επιλογή να γράφουμε σε αρχείο mp3 ή αρχείο WAV. Σε αυτή την περίπτωση οι στάθμες των οργάνων που περνάν στον καταγραφέα, θα διαφέρουν από τις στάθμες που ακούν οι μουσικοί μέσα στην αίθουσα διότι έχουμε την δυνατότητα να ρυθμίσουμε τις στάθμες ανεξάρτητα. Δηλαδή, ξεχωριστή στάθμη ακούν οι μουσικοί μέσα στην αίθουσα και ξεχωριστή στάθμη περνάει στον ψηφιακό καταγραφέα.
Σημείωση: Και στις δύο περιπτώσεις, η ηχογράφηση δεν επεξεργάζεται περαιτέρω.

Περισσότερες πληροφορίες:
PROVA Music Studios
οδός Κωσταντινουπόλεως 56
Ταύρος - Αθήνα
Τηλ: 210-34 22 225
http://www.provastudio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου