ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - στο METROPOLIS LIVE STAGE

ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑ


Την Δευτέρα 14 Δεκέμβρη στις 21.30 στη σκηνή του ΜETROPOLIS Live Stage ο Γιώργος Δημητριάδης μας καλεί να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια του στην δισκογραφία.
O Γιώργος ξεκίνησε την δισκογραφική του πορεία το 1987 σαν τραγουδιστής στο δίσκο του Σπύρου Χατζηνικολάου «ΦΥΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ» . Το 1991 γίνεται ο τραγουδιστής των ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ του θρυλικού συγκροτήματος του Παύλου Σιδηρόπουλου και συνεργάζεται μαζί τους ως το 1993. Το 1994 η εταιρία «Μικρός Ήρως» με τον δίσκο «ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ» συστήνει τον Γιώργο Δημητριάδη ως τραγουδοποιό . Ακολουθεί το album “ΤΕΥΧΟΣ 2» και φέτος έχουν κλείσει 12 χρόνια από το «ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» που το ακούμε καθημερινά από τις ραδιοφωνικές συχνότητες ,ακριβώς ....σα να μην πέρασε μια μέρα! Ο Δημητριάδης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το «ΞΥΠΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ» , «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ», «ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΠΟΧΗ» , «ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ» και το πρόσφατο «ΣΑΒΒΑΤΟ» που κυκλοφορεί από τον «Μικρό Ήρωα». Ο Γιώργος είναι ένας γνήσιος mod rocker που συνεχίζει να κρατά μια υποδειγματική συνεπή στάση σε αυτούς τους άστατους καιρούς .
Φιλοξενούμενοι του στη γενέθλεια γιορτή θα είναι οι φίλοι και συνοδοιπόροι
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ (Απροσάρμοστοι)
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗ
ΜΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
Θα τον συνοδεύσουν οι μουσικοί
Κώστας Μιχαλός κιθάρα ,Δημήτρης Νίτης κιθάρα ,Χρήστος Σερενές πλήκτρα,Νίκος Βαλιανάτος μπάσο ,Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα ,Ειρήνη Ψυχράμη φωνητικά ,Εβίτα Κυριακουλάκη φωνητικά,Βαγγέλης Κατσαρέλης (Καρότος ) τρομπέτα ,Δημήτρης Καραγιάννης Τενόρο Σαξόφωνο ,Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι .

METROPOLIS LIVE STAGE
Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη /3ος όροφος Αθήνα
Τηλ .Κρατήσεων 2103306682

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου